Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Vegetariskt och mindfulness

Vegorätt är Sveriges första helvegetariska matprogram.

Finlandssvensken som jobbat för Trump

Tony är kock och ska få ett eget program på amerikansk tv.

Price bland lokala specialiteter

James & Adam på roadtrip genom Danmark

Julien Huéber: Sveriges mästerkock ledde mig till Finland

Julien Huéber blev tokkär efter bara några veckor.

Michael Björklund lär småbarn laga mat i ny tv-serie

Isa Gris är med och sprider matglädje på Strömsö.

Från jord till bord - naturen som skafferi

"Filip och Linda skördar och lagar mat i ett enda svep."

Barnkalas med raw food

Barn lär sig kocka rå kost med groddar och nötter.

Smartha tips i hemmet

Marthorna ger ekologiska tips på ett vitsigt sätt.

Till bords med fransk mat

Fransk mat av både äldre och nyare tappning.

Till bords med italiensk mat

Den italienska maten passar den finländska smaken bra.

Till bords med rysk mat

Blinier, seljanka på gös, hönskotletter á la Kiev.

Lyxig bouillabaisse med Akademat

Akademat kockar fisksoppa det är omöjligt att stava till.

Akademat ordnar housewarmingparty

Housewarming med skaldjurpasta och morotskaka.

Brännässlor och andra läckra ogräs

De godaste råvarorna hittas i diket.

Memman: påskbordets fasa eller höjdpunkt?

Koka din egen memma, eller köp en riva!

Förföriskt och imponerande med Akademat

Akademiska sångföreningen lagar mat.

Mums: Julgodis

Ebba, Anki och Tony pysslar och bakar godsaker till julen.

Att tillreda en surrogatmåltid

Vad kunde en middag bestå av under kriget?

Mat med mersmak: Strömming och åkerbärsparfait

Strömmming är näringsrikt och billigt.

Mat med mersmak: Urbenad lammstek

En fin lammbit som benas ur och fylls med godsaker.

Mat med mersmak: Gäddfärs

Bertel Lindvik tycker synd om den fina fisken gädda.