Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Ingrid Holm 16 år Kimitoön

Två finlandssvenska artister kvar på Vegatoppen

Det blev en hel del omställningar på Vegatoppen den här veckan. Men de finlandssvenska artisterna hänger fortfarande med. Och Ingrid Holm från Kimitoön är fortfarande på andra plats medan Fredrik Furu lyckades hålla sig kvar med ett nödrop

Ingrid Holm 16 år Kimitoön

16-åring toppar Vegatoppen

Det blev en total överraskning på Vegatoppen den här veckan. Ingrid Holm från Kimitoön som har gjort skivdebut med en egen låt gick rakt upp på en första plats.

Svenska duon First Aid Kit.

Överraskning på Vegatoppen

Fredrik Furu hann bara vara en vecka i ledningen på Vegatoppen så kom de svenska countrysystrarna och överraskade alla. Utmanarna har det inte heller så lätt. Det var bara Anastacia som lyckades ta sig in på listan och det betydde att KENT överraskande föll ut.

Isaksson utmanar Furu på Vegatoppen.

Det var jämt i Vegatoppen denhär veckan. Men Fredrik Furu lyckades hålla första platsen före svenska countryfenomenet First Aid Kit och finlandsvännen Patrik Isaksson.

Som att dansa men på radio, i en radio nära dig. I alla fall i en radio när Fredrik Furu.

Furu ny etta på Vegatoppen

Det det blev några stora överraskningar på Vegatoppen den här veckan. Frida Andersson som för en vecka gjorde ett bejublat uppträdande med BKO föll ut och in kom First Aid Kit.