Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Micke Björklund levde på mat gjord på östnyländska råvaror i en vecka

Närmat i Östnyland bygger helt på tips från publiken.

Mästerkocken Mattias Åhman vill driva en restaurang i Österbotten

Tävlar i kocklandslaget och är engagerad i Fiskets hus.

Kalle Tanner är Årets kock 2018

Den prestigefyllda tävlingen ordnades för 23. gången.

Strömsö-kocken Paul Svensson slutar efter elva år

Paul avslöjar vad som inte gått som på Strömsö.

Alla svenska stjärnkockars fader

Tvådelad dokumentär om Tore Wretman på Yle Fem.

Stjärnkocken från Borgå siktar på världsmästerskap i gastronomi

Benjamin Frostell vill delta i Bocuse d'Or.

Farmesk fick jobb på restaurangbåt i Åbo - via långa omvägar

Baana-projektet hjälper invandrare i Åbotrakten att få jobb.

Kombiexamen i ett nötskal: Jobba hårt och sov tillräckligt

Hanna Brofelt från Pargas blir både kock och student.

Filippinsk kock i Finland: Första lågavlönade tiden en investering i framtiden

Richard Agbada ville komma till Finland och hade en plan.

1 500 lediga kockjobb men 5 600 arbetslösa kockar - varför duger inte jobbet?

Skriande brist på personal framförallt i Nyland.

Vasabon Oskar Mendelin nöjd med sin insats i kockfinal

Fasan stod på menyn i finalen i Årets kock i Sverige.

Vi finns bakom parabolen

Kärleken är viktigast, säger Salih Mehmedagic.

Michael Björklund fick nej – blir ingen etablering i Lokstallet i Karis

Björklund fick besked redan på måndagen (19.12).

Michael Björklund har stora planer för Lokstallet i Karis

Stjärnkocken vill köpa Lokstallet i Karis.

Slutkockat i Karis - landslaget tackar för sig

Kocklandslaget gjorde Raseborg mer kulinariskt.

Kocklandslaget vann OS-silver

Finland var det bästa nordiska landet.

Kocklandslaget satsar på rena smaker av fiskskinn och hjorthjärta i OS

Samuel Mikander från Karis ansvarar för köttet i kock-OS.

Price bland lokala specialiteter

James & Adam på roadtrip genom Danmark

Julien Huéber: Sveriges mästerkock ledde mig till Finland

Julien Huéber blev tokkär efter bara några veckor.

25-åriga Toni Toivanen kockar på stjärnkrog

90-100 timmars arbetsveckor är vardagsmat på Noma.

"Många levde dubbelliv på båten"

Oneil och Lotten Walker träffades på ett kryssningsfartyg

Från jord till bord - naturen som skafferi

"Filip och Linda skördar och lagar mat i ett enda svep."

Mästerkocken Julien Huéber hittade kärleken i Österbotten

Elsas kök i Vörå har sin egen franska köksmästare.

Det här innebär en Michelinstjärna

Filip Langhoff kan stoltsera med en Michelinstjärna.

HS: TE-byråerna hejdar finländare från att flytta utomlands

Finländska arbetstagare eftertraktade i Sverige och Estland.

Hittade drömjobbet och drömprinsen i Prag

I Prag hittade Ebba Håkans drömjobbet och drömprinsen

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida