Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Så här gick Mickes och Matias Närmatsutmaning i huvudstadsregionen

Fem dagar på mat från endast huvudstadsregionen.

Hjort, zucchini och svamp, men ännu ingen fisk – här kan du följa med Mickes och Matias fjärde dag

Ja, hur de än har bönat och bett har de fortfarande inte ännu fått någon fisk. Här kan du följa med torsdagens händelser, och den fortsatta jakten på fiskelycka.

Vad förde den tredje dagen av Närmat i huvudstadsregionen med sig - följ med Mickes och Matias onsdag här!

Två dagar har de bakom sig, vilket betyder att de har tre dagar kvar. Är det idag Micke Björklund och Matias Jungar äntligen ska få fisk?

Micke Björklund och Matias Jungar fortsatte leta råvaror i huvudstadsregionen - här kan du läsa tisdagens händelser!

Gårdagens kålrötter, svartkål, svamp och pumpor är historia, och en ny dag är här. Äventyret med att hitta råvaror fortsätter.

Så här gick första dagen av Närmat i huvudstadsregionen – måste Micke och Matias gå hungriga?

I dag, måndagen den 16.8, startade Micke Björklund och Matias Jungars kulinariska resa genom huvudstadsregionen. Här kan du läsa hur den gick!

Närmat i Åboland dag 5 - fredag: Nu kommer vi, Kimitoön!

Matresan i Åboland är inne på sin femte dag.

Närmat i Åboland dag 3 - onsdag: Dags att leta läckra, lokala råvaror i Nagu

Matäventyret med kocken Micke Björklund fortsätter.

Micke Björklund lever på närodlad mat i Västnyland - följ med i vår liveblogg!

Ska laga frukost, lunch och middag på närproducerad mat.