Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Gör en svamppaj med bacon – få ut det bästa av både soppar och taggsvampar

En korg blandsvamp blir en härlig paj som smakar skog.

STUK: ingen fog för oro att äta svamp, trots att Tjernobyl fortfarande strålar ur dem

Två partier trattkantareller hade för höga cesiumvärden.

Det nya nordiska köket bidrar med kornotto och barley water

Kornotto är en "risotto" gjort på vårt inhemska korn.

Fråga Robin Libäck om svampodling

Ostronskivling är hans specialitet, en oväntad succe.

Trädgårdskväll på Strömsö sänds direkt på Yle Arenan - här är programmet

Här är programmet för Trädgårdskväll på Strömsö.

Gör en nordisk chili con carne i kåltaco

Bondbönor, grönsaker och svamp med en fin bit nötkött.

Hasselbackspalsternacka med getmjölksstuvad kål

En tillagning som lyfter alla sorters rotsaker.

Nyckeln till lyckad mjölksyrning är 2% salt

Alla vegetabilier går att syra!