Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Arsenal vände 2–3-underläge till 4–3-seger mot nykomlingen Luton – segermålet kom i den 97:e minuten

I den engelska fotbollsligan Premier League var serieledaren Arsenal nära att tappa poäng borta mot nykomlingen Luton.

I inledningen av andra halvlek vände Luton ett 1–2-underläge till en 3–2-ledning. Kai Havertz kvitterade till 3–3 i den 60:e minuten och matchen såg ut att sluta oavgjord.

I den sjunde stopptidsminuten nickade ändå Declan Rice in 4–3-segermålet och såg till att Arsenal tog sin fjärde raka seger i matchen som bjöd på sju olika målskyttar.

Arsenal har nu 36 poäng på 15 matcher. Tvåan Liverpool har 31 poäng på 14 matcher och trean Manchester City 30 poäng på 14 matcher.

Tisdagskvällens andra match, Wolverhampton–Burnley, slutade 1–0.

Robert Sanchez i Chelsea.

Delad poäng i Londonderbyt – Chelsea säckade ihop efter målvaktens blunder

Arsenal fortsättningsvis obesegrade den här säsongen.

Declan Rice lämnar West Ham – förväntas gå till Arsenal

Spekulationerna om var fotbollsspelaren Declan Rice kommer att spela nästa sösong har varit många.

Men nu bekräftar både Rice och West Ham att han lämnar klubben.

”Jag har inte känt något annat än stolthet och passion. Som kapten var det otroligt att vinna Coneferens League. Tack för några fantastiska minnen och några av de bästa dagarna i mitt liv”, skriver Rice på Instagram.

Journalisten Fabrizio Romano meddelade i onsdags förra veckan att övergången var klar och att Declan Rice kommer att spela i Arsenal nästa säsong. Övergången är dock inte bekräftad.

Kai Havertz klar för Arsenal – nya storförstärkningar på kommande

Engelska Premier League-klubben Arsenal FC öppnar plånboken och köper tysken Kai Havertz från Chelsea. Enligt BBC flyttar 24-åringen från västra till norra London för en summa på ungefär 75,3 miljoner euro.

Anfallarens kontrakt rapporteras vara ”flerårigt”.

Förra säsongens andraplatsare Arsenal sägs inte klara på övergångsmarknaden. Sky Sports rapporterar att West Hams engelska mittfälststjärna Declan Rice är så gott som klar för ”Gunners”. 24-åringens prislapp sägs bli närmare 122 miljoner euro, vilket skulle slå det brittiska rekordet.