Senaste artiklar
Så här gör du pizzadeg
Recept på pizzadeg.
Bullar med solrosfrangipane och krusbär
Recept på bullar med solrosfrangipane och krusbär
Jästsvamparna ger oss vårt dagliga bröd, öl och vin — vårt äldsta och viktigaste biologiska partnerskap
Vi tackar dem genom att ha ihjäl dem i en het ugn.
Gör brödbaket till en fest – baka en äkta fransk brioche Nanterre med surdeg som grund
Gästbagare fransmannen Julien Huéber.
Följ fransmannens fem råd och bli en gladare surdegsbagare
Det behövs bara mjöl och vatten till ett gott bröd.
Nordens egen vingård finns i skogen – bärvin är både naturligt och gott
Två enkla recept på bärvinstilltugg.
Allt började med en bild - i dag följer tusentals personer världen över Hangöbon Mia Nyberg och hennes surdegsbröd
Hon bakade sitt första surdegsbröd för två år sedan.
Hemmabagarens ultimata brödlista – här finns allt från enkla rör ihop-limpor utan jäst till tredagars hantverksbröd
Att baka sitt eget bröd är ett enkelt sätt att spara pengar.
Rekordstor skördemarknad på September Open i år - smaka på kombucha, mathantverk och vilda örter
Lokal mat och mathantverk intresserar många besökare.
Robin tog över surdegstraditionen utan bagarerfarenhet: "Jag tror på mästare och lärling"
Bagarens ojämna arbetstider ger rum för sidoprojekt.
Pioner från 1950-talet riskerar att dö ut - nu efterlyses gamla pioner för forskning
Dessutom efterlyses gammal rågsurdeg.
Raseborg tog flera vinster i mathantverk
Medaljer har delats ut.
Sébastien Boudet sjunger surdegsbrödets lov
Den fransk-svenske bagaren ledde kurs i Korsnäs.
Ölvinäger från Fiskars är årets mest innovativa produkt
FM i mathantverk är nu avgjorda.
Surdegsbröd blir allt populärare
Ung surdegsbagare vågade starta eget
Närproducerat och nygräddat bröd en framgång
Finländarna äter fortfarande mycket bröd trots att volymerna har sjunkit. Men nu vill allt fler ha närproducerat och ekologiskt bröd.