Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Pizza med fyllning på ett bakbord fyllt med mjöl

Så här gör du pizzadeg

Recept på pizzadeg.

Bullar med solrosfrangipane och krusbär

Bullar med solrosfrangipane och krusbär

Recept på bullar med solrosfrangipane och krusbär

Ett nygräddat bröd på en skärbräda.

Följ fransmannens fem råd och bli en gladare surdegsbagare

Det behövs bara mjöl och vatten till ett gott bröd.

Bagaren Sébastien Boudet tar ut nygräddade bröd ur ugnen.

Sébastien Boudet sjunger surdegsbrödets lov

Den fransk-svenske bagaren ledde kurs i Korsnäs.

Bröd gjort på degrot.

Surdegsbröd blir allt populärare

Ung surdegsbagare vågade starta eget

Nygräddat och närproducerat bröd har blivit en framgång.

Närproducerat och nygräddat bröd en framgång

Finländarna äter fortfarande mycket bröd trots att volymerna har sjunkit. Men nu vill allt fler ha närproducerat och ekologiskt bröd.