Senaste artiklar
Närmatssatsning i Kimitoön ska ge skolelever chans att luncha på lokalt producerade råvaror minst en gång i veckan
Politikerna i Kimitoön har sagt sitt och i framtiden ska skolelever få äta mat tillredd på lokalt producerade råvaror minst en gång i veckan. Men för att nå målet krävs det mycket jobb och samarbete.
Borgåkrögare om regeringens nya restaurangregler: "Det hjälper inte att klaga"
Snart får restauranger öppna igen, men med restriktioner.
Ada och Monique startade eget våffelcafé i brist på sommarjobb
En egen business ger mera frihet än vanliga sommarjobb.
Hon förvandlade släktgården i Karis till ett café
Emilia Nyberg driver ett popup-café i Sutarkulla.
Restaurangdagen gör comeback – ordnas igen fyra gånger om året
Matkarnevalen har haft paus i ett år.
Snabbmat med parkeringstillstånd
"Matbilarna och gatumaten blir allt populäre."