Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

HJK bötfälls och varnas efter Frankfurt-matchen

Helsingforsklubben HJK:s herrlag gick på en tapper 0–1-förlust hemma i Tölö mot den tyska storklubben Eintracht Frankfurt i fotbollens Conference League -gruppspelet tidigare i november.

Dåligt uppförande på läktarna har lätt till att det europeiska fotbollsförbundet Uefa nu bötfäller HJK med 42 000 euro, som är den största summan någonsin för klubbens del i sammanhanget.

Enligt HJK:s webbplats ingår det en varning i straffet: för följande motsvarande regelöverskridelse kommer klubbens anhängarända på stadion i Tölö att stängas för en match i Uefas tävlingar. Det villkorliga straffet gäller i två år.

HJK blev i och med hemmaförlusten mot Frankfurt definitivt utslagen ur slutspelet i Conference League. I de återstående gruppspelsmatcherna möter man skotska Aberdeen i Helsingfors torsdag nästa vecka 30 november och grekiska PAOK på bortaplan 14 december.

Passagerare som står i gången ombord på ett flygplan.

Fylleri, rökning, skämt om bombhot – allt fler flygpassagerare beter sig störande

Har du upplevt störande beteende på flygresan? Kommentera.

Arg man i mataffär tittar på sitt kvitto

Norrena & Frantz: Snuskgubbar, krångelpettrar och folk som knäpper med fingrarna åt en – skräckhistorier från servicebranschen

Relationspodden brukar för det mesta fokusera på de stora relationerna, som parförhållanden, vänner och släktingar. Den här gången bestämde vis oss för att rikta strålkastaren mot de många små relationerna vi också har i vardagen.

Pojke

Byt ut gnället mot beröm - så stärker du det goda hos ditt barn

Stärk ditt barns goda sidor och självkänsla.