Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

En vägslänt som denna anstår inte en Europaväg.

Rättsprocess stoppar vägslänter på Smedsby omfartsväg

Byggfirman Skanska skulle mer än gärna vilja färdigställa slänterna i norra delen av Smedsby omfartsväg. Men en rättsprocess har satt käppar i hjulen. Fem markägare och Korsholms kommun har besvärat sig mot en lantmäteriförrättning

NTM-centralen i Vasa

De österbottniska NTM centralerna minskar personalen med 14 personer

Samarbetsförhandlingarna vid NTM centralerna har avslutats. Vid Österbottens NTM central försvinner tre heltidsjobb och vid Södra Österbottens NTM-central 11 jobb fram till sommaren enligt preliminära uppgifter

Hangö-Hyvingebanan prioriteras då trafiken utvecklas

Elektrifieringen av Hangö-Hyvingebanan och en förbättring av riksväg 25 mellan Karis och Virkby prioriteras då de västnyländska kommunerna lobbar för att få pengar från staten.

Kalle Toiskallio

Gatusmart blir ännu smartare

Föreställ dig situationen: du har hittat rätt adress inför arbetsintervjun, men har ingen aning om var man går in till företaget. Nästa sommar finns en mobillösning som fixar problemet för dig.

En trafikolycka på riksväg 25.

Haglund vill slopa trafikinvesteringar

Svenska folkpartiets ordförande, försvarsminister Carl Haglund vill banta statens trafikbudget. I en kolumn skriver Haglund att staten inte har råd med alla de trafikinvesteringar regeringen har beslutat om.

Riksväg 8

Riksväg 8 förbättras lovar minister

Förbättringen av riksväg 8 blir av. På onsdag meddelade trafikministeriet att projektet måste utredas på nytt.