Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Simon Skrabb målskytt då Kalmar FF kryssade

Simon Skrabb gjorde sitt tredje mål för säsongen då hans Kalmar FF spelade oavgjort 1–1 mot Mjällby i Allsvenskan.

Skrabb kvitterade till 1–1 i den 16:e minuten efter slarv i Mjällby-försvaret. Jakobstadsbördige Skabb fick bollen helt ensam i straffområdet och hade inga problem att näta.

– Det är gött att få enkla mål också. Det fanns en rätt stor lucka där och den ska jag sätta, säger Skrabb till Discovery.

Målet var Skrabbs första i ligan sedan mitten på april. Efter tretton omgångar ligger Kalmar FF på femte plats i tabellen.

Succédebut för Isak Vidjeskog i Sverige – målskytt efter tre minuter på planen

Den 19-årige fotbollsspelaren Isak Vidjeskog, som är fostrad i Jakobstad, lånades nyligen ut från Kalmar i allsvenskan till Skövde AIK i superettan.

På söndagen debuterade han i Skövde som mötte Örebro på hemmaplan. Mittfältaren Vidjeskog fick inleda på bänken men blev inbytt i den 79:e minuten.

I den 82:a minuten fick Vidjeskog utdelning då han kvitterade till 1–1. Skövde kammade ändå noll efter att David Seger gjort Örebros 2–1-segermål i den tredje stopptidsminuten.

Skövde har bara tagit två poäng på sex matcher och ligger fortsättningsvis sist i tabellen.

Simon Skrabb målskytt då Kalmar tog säsongens första seger

Kalmar FF inledde säsongen med en förlust men i den andra omgången kom den första trepoängaren. Laget vann med 2–0 på hemmaplan mot IFK Göteborg.

Simon Skrabb startade för Kalmar och i den 31:a minuten gav han laget ledningen. Skrabb fick bollen i straffområdet och tryckte in den vid stolproten.

Skrabb byttes ut i den 83:e minuten och då ledde laget fortfarande med 1–0. Deniz Hümmet fastställde slutresultatet på stopptid.

Rasmus Schüller spelade hela matchen på Djurgårdens mittfält då laget kryssade mot Sirius. Matchen slutade 0–0.

Varken VPS eller SJK lyckades vinna på svensk mark.

Ingen blåvit lycka i Sverige

VPS, SJK och FC Inter förlorade mot allsvenskt motstånd.