Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Butikens salladsbar kan vara en bakteriehärd - köttprodukter en risk

En femtedel av alla köttprodukter hade för mycket bakterier.

Är det dags att skippa palmoljan? Den är billig och fungerar bra men kan vara skadlig

Giftiga ämnen uppstår i reningsprocessen av palmolja.

Evira berett på att äggskandalen sväller

Livsmedelssäkerhetsverket följer noga med läget.

Tullen: Nederländska ägg har inte importerats till Finland

Andelen ägg i Keskos kex är under 0,5 procent.

ÖSP: Evira hanterade den brasilianska köttskandalen slapphänt

"Olika regler för inhemskt och importerat kött".

Utfodringen med kadaver ska upphöra längs kusten

Evira rekommenderar stopp för att begränsa fågelinfluensan.

Evira: Högst en och en halv grillkorv i veckan för barnen

Ingen korv överhuvudtaget för småbarn.

Miljöhälsovården i Åbo dignar under arbete

Inspektörerna hinner inte granska så ofta som planerat.

Evira granskade prickade slakterier: "Djuren behandlades väl"

Evira fann bara byråkratiska brister vid slakterierna.

Rapport: livsmedelstillsynen i Åbo underbemannad och överbelastad

Det här kan ha konsekvenser för livsmedelssäkerheten i Åbo.

Ogräsgift lagras i våra kroppar

Ogräsgiftet glyfosat används mycket men övervakas slarvigt.

Indien förbjuder Maggi-nudlar

Nudlarna säljs inte i Finland.

Sebastian Hielm utnämnd till livsmedelssäkerhetsdirektör

Veterinären Sebastian Hielm blir livsmedelssäkerhetsdirektör