Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Pekka Tyynilä i kavaj står bakom en bardisk med en hylla med spritflaskor i bakgrunden

Covidintyget delar krögare: "För snabba matrestauranger blir det nog komplicerat"

Splittrade åsikter i branscher som intyget är tänkt för.

En man iklädd en jacka som det står "security" på. I bakgrunden syns träd med gröna löv.

Renato Mangs: "Som ordningsvakt blir du hotad till livet varje helg"

TV vs verklighet med ordningsvakten Renato Mangs.

En alkoholfri, rosa drink hälls i ett glas.

Allt fler köper alkoholfritt – dagens kroggäster vill ha annat än läsk och vatten

Hälsotrenden en orsak till populariteten, tror man på Alko.

Ngima Doma Sherpa arbetar för andra gången i Tyrolen.

Sherpor tar hand om turister i Österrike

Utbyte gagnar turismen i Nepal.

en skolbyggnad i skärgården

Fråga fritt: Vad ska hända med Hyppeis skola?

Hyppeis skola har lämnats åt sitt öde.

Rikke Ullk samtalar med värdshusinnehavarna Betty och Henrik.

Bed & Breakfast på nordiskt vis

Dansk serie om värdshusinnehavare och gäster.

Hyppeis skola i Houtskär.

Pargas stad söker företagare till Hyppeis värdshus

Ansökningstiden pågår fram till april.

Hyppeis skola återgår till Pargas stad

Löser in fastigheter som Galonis uppfört.

Box värdshus i Sibbo

Snart invaderas Box värdshus av kommenderingsmän

Den här tiden på året är bed and breakfastsidan i Box värdshus i Sibbo ganska tyst men snart fylls bäddarna av kommenderingsmän som jobbar i Sköldvik.

Ville Relander är krögare på Royal ravintolat och Johan Berger är restaurangchef på Chef&Sommelier.

Lyxkrögare: Sluta hopa och ro med skatter!

För att restauranger som nischat in sig på fine dining skall överleva så måste beskattningen ses över. Det anser krögarna Ville Relander och Johan Borgar.