Hoppa till huvudinnehåll

Janna Wahlberg

 • Vegetarisk vintergryta

  03.02.2012Recept
  Kocken Janna Wahlberg besökte Min Morgon och tipsade om mysig värmande vintermat. Hon gjorde två grytor - en kasslergryta och denna vegetariska vintergryta.
 • Värmande kasslergryta

  03.02.2012Recept
  Kocken Janna Wahlberg tipsade om värmande vintergrytor i Min Morgon fredagen 3.2.2012. En kasslergryta och en vegetarisk vintergryta har ni nu att testa på.
 • Grönssakssoppa och semlor hos Misako

  10.06.2010Recept
  När Janna Wahlberg besökte Misako Gustafsson märkte hon genast att det stod en brödugn i köket. Medan Janna satt igång med att koka grönsakssoppa tände Misako elden i ugnen och kavlade upp ärmarna för att baka semlor. Resultatet blev som vanligt läckert! Misako Gustafsson är guide, tolk och lärare - flyttade från Tokyo till Åland 1977.
 • Hallon cheese-cake

  09.06.2010Recept
  Hemma hos kulstötaren Conny Karlsson i Ekenäs hittade Janna Wahlberg en burk hemmagjord hallonsylt. Sylten blev inspirationskälla till en saftig hallon-ostkaka.
 • Ägg Benedict à la Janna

  21.05.2010Recept
  Min Morgons egen Janna Wahlberg kom till studion och berättade om ägg och Vips! så hade hon också slängt ihop detta.
 • Rödbetscocktail med noblisås

  30.04.2010Recept
  I kylskåpet hemma hos teaterproducent Niklas Rosström hittade Janna Wahlberg bland annat en påse rödbetor. Snart hade Niklas och Janna kokat ihop en saftig meny av rödbetscocktail med noblisås och bärmilkshake som efterrätt!
 • Bärmilkshake

  30.04.2010Recept
  Janna Wahlberg fixade till en smaskigt fräsch bärmilkshake till efterrätt hemma hos teaterproducent Niklas Rosström när hon besökte honom och kokade soppa på en spik av ingredienserna i hans kylskåp. På bilden också rödbetscocktailen med noblisås som Janna svängde ihop.
 • Plättar med blåbärskompott

  23.04.2010Recept
  Janna Wahlberg och teckenspråkstolk Annika Björklund hälsade på hos rap-artisten Signmark och hans familj. Här blev det plättkalas!
 • Äggröra

  16.04.2010Recept
  Soppa på en spik hos Benny Törnroos. Janna Wahlberg dök in i kylskåpet hos Benny Törnroos och passade också på att få sin LP-skiva från åttiotalet signerad. Äggröra och brödrutor blev resultatet när Janna och Benny kokade soppa på en spik!
 • Brödrutor

  16.04.2010Recept
  Dehär bröd"rutorna" (som blev mer runda =) fixade Janna Wahlberg till som tilltugg till äggröra när hon besökte Benny Törnroos i Min Morgons serie Soppa på en spik.
 • Efterrätt med äppel och tjinuskisås

  26.03.2010Recept
  Janna Wahlberg åkte till Ekenäs för att dyka in i kylskåpet hos teaterregissören Åsa Salvesen. I Åsas skafferi hittade hon en konservburk med kondenserad mjölk...
 • Av fläderblomman görs god saft.

  Chokladtryffel smaksatt med fläderblomssaft

  19.02.2010Recept
  Janna Wahlberg var förberedd på ett tomt kylskåp när hon ringde på hos Anna-Lena Laurén som kommit hem från Moskva kvällen innan. Ingredienserna till chokladtryffel hade Janna med sig för säkerhets skull, men fläderblomssaften hittade hon i Anna-Lenas kylskåp. En sammetslen konsistens kombinerad med stark choklad- och fräsch fläderblomssmak - mums!
 • Mustig grönsakssoppa och mandarinmandelkaka

  12.02.2010Recept
  Fork-sångaren Kasper Ramström hade nyss hunnit hem efter att ha fört barnen till dagis då Janna Wahlberg ringde på. Som tur var fanns det en del rester från en fest i Kaspers kylskåp och av dessa trollade Janna fram både soppa och efterrätt!
 • Frittata med bacon och stekt karljohansvamp

  05.02.2010Recept
  Maria anade ugglor i mossen när Janna Wahlberg ringde på hos henns i Karis. - Det står ju "Soppa på en spik" på din jacka! sa Maria. Resultatet blev en läcker frittata som Janna och Maria kockade ihop i ett huj.
 • Sallad med marinerat kött och dressing med apelsinskal

  29.01.2010Recept
  Janna Wahlberg besökte Kim Herold och trollade fram en sallad med marinerat kött och en dressing med apelsinskal.
 • Omelett med salami, oliver och kronärtskocka

  22.01.2010Recept
  Janna Wahlberg överraskade fotografen Charlotta Boucht genom att dyka in i hennes kylskåp. Resultatet blev en härlig omelett med salami, oliver, torkad svamp, kronärtskocka och rökt ost.
 • Äppel med ingefära

  15.01.2010Recept
  Janna Wahlberg, Min morgon-programmets utsända kock och specialist på att koka soppa på en spik besöker Bjarne Kallis