Hoppa till huvudinnehåll

Louise Mérus

 • Bondbönsbologne med bönpasta

  Bondbönebolognese med bönpasta

  06.04.2017Recept
  Louise Mérus vegetariska pastarätt med en touch av Medelhavet. Lämna bort osten till garneringen så passar rätten både veganer och glutenallergikier.
 • Kikärtsnudelsallad

  Asiatiska baljhavrehotdogs med kikärtsnudelsallad

  06.04.2017Recept
  Louise Mérus vegetariska hot dogs är en skön blandning av finsk, amerikansk och asiatisk matkultur. Rätten kan lätt tillredas även för veganer och glutenallergiker.
 • Rödbetstartar i filodeg

  Rödbetstartar

  03.12.2014Recept
  Louise Mérus gästade Efter nio och skapade en meny värd en självständighetsdag. I menun ingår denna rödbetstartar, men också en pavlova med havtorn, mörtmoussedipp och en tarte tatin med jordärtskocka och getost.
 • Fudge med kardemumma

  25.11.2011Recept
  Louise Mérus besökte Min Morgon lämpligt inför lillajul och tipsade om julgodis du kan pyssla med hemma. Det blev Fudge, Turkish delight och Biscotti.
 • Turkish delight (lokum) med smak av citron

  25.11.2011Recept
  Louise Mérus, som leder matlagningskurser för Marthorna, gjorde julgodis i Min Morgon fredagen 25.11 sådär lämpligt inför lillajul. Prova på hennes Fudge, Turkish delight och Biscotti.
 • Biscotti med choklad och tranbär

  25.11.2011Recept
  Louise Mérus fixade julgodis i Min Morgon fredagen 15.11, sådär lämpligt inför lillajul. Nu är det bara att testa på Fudge, Turkish delight eller Biscotti och du känner för nåt sött och gott.