Hoppa till huvudinnehåll

servicemän

 • Sjundeå vill vänta med att privatisera fastighetsservicen

  25.06.2019 Västnyland

  Förslaget var att man börjar utreda en utlokalisering.

  Sjundeå kommun är ännu inte beredd att utreda om en privat aktör skulle ta hand om fastighetsservicen i kommunen. Tekniska nämnden och tjänstemän hade föreslagit att man utreder frågan, men kommunstyrelsen vill vänta.

 • Skidåkningens dopningshärva: Dario Colognas serviceman gripen av polis

  20.04.2019 Sport

  Den schweiziska skidstjärnan är inte misstänkt.

  Österrikisk polis fortsätter att reda ut dopningsskandalen inom längdskidåkningen. Enligt den schweiziska tidningen Blick har Dario Colognas serviceman gripits på grund av misstänkta kopplingar till härvan som skakade VM i Seefeld.

 • Städare marscherade ut

  02.10.2013 Åboland

  Städare och fastighetsskötare som jobbar för företaget ISS har i dag marscherat ut från sina jobb bland annat i Salo och Åbo. Orsaken är en konflikt om löneförhöjningar.

 • Städare marscherade ut i Otnäs

  02.10.2013 Huvudstadsregionen

  Ett tiotal städare protesterade i dag onsdag i Otnäs i Esbo genom att marschera ut från sina arbetsplatser. Bakgrunden är att arbetsgivarna inte vill gå med på löneförhöjningar. Liknande utmarscher har också skett i Tammerfors, Salo och Åbo.

 • Skadegörelse vid Novia i Ekenäs

  01.07.2013 Västnyland

  Natten till i fredags utsattes yrkeshögskolans sidobyggnad för inbrott och vattenskador.

 • Fastighetsskötare ersätts av team

  28.11.2012 Västnyland

  Fastigheterna som Raseborgs stad äger ska inte längre ha egna fastighetsskötare. I stället ska det bildas grupper som tillsammans ansvarar för ett antal hus som staden äger, till exempel skolor och andra hus.