Hoppa till huvudinnehåll

skala

 • Stormen Oskar snällare än väntat i Österbotten

  02.12.2013 Österbotten

  Stormen Oskar blev mildare än befarat. Fallna träd och elavbrott har förekommit i liten skala i Österbotten och vid det här laget har alla fått strömmen tillbaka.

 • Malins goda kyckling

  10.08.2013 Strömsö

  Varenda lördag bjuder vi in en kock eller grillmästare för att ge tips om mat som passar speciellt bra i sommarvärmen. I lördags bjöd Malin Båtmästar oss på USA-inspirerad mat.Här får ni receptet!

 • Nypotatis i sydväst för den som vill betala

  29.05.2013 Inrikes

  Enstaka potatisodlare i Egentliga Finland har börjat ta upp nypotatis, och den som är redo att betala kan få nypotatis till skolavslutningen.

 • Pile tillverkas åter i Gebbelbyhuset

  24.04.2013 Västnyland

  Textiltillverkningen fortsätter i Gebbelby Industrihus som gick i konkurs i fjol. Några av de tidigare anställda har varit i kontakt med gamla kunder och försöker nu åter en gång starta upp tillverkningen av piletextil i huset, den här gången i liten skala.

 • Patienter gav Vasa centralsjukhus gott betyg

  18.12.2012 Österbotten

  Vasa centralsjukhus fick ett bra betyg i den årliga patientenkäten. I enkäten skulle patienterna bland annat svara på frågan om de fått betjäning på eget modersmål och hur de har blivit bemötta. Sjukhuset har också fått respons av personal vid hälsovårdscentralerna.