Hoppa till huvudinnehåll

flickvänner

 • Nashvilles rivjärn stängs av i 27 matcher efter bråk vid bensinmack: "NHL kan inte tolerera den här sortens beteende"

  13.09.2018 Sport

  Austin Watson missar en tredjedel av grundserien.

  Ishockeyspelaren Austin Watson stängs av i en tredjedel av grundseriesäsongen på grund av ett bråk med sin flickvän i somras och får dessutom stå utan lön fram till början av december. Watson stod för en vass säsongsavslutning och avstängningen förbättrar Eeli Tolvanens möjligheter att ta en plats i rampljuset.

 • Kris i Ottawa efter anonyma och smaklösa nättrakasserier – familjen Karlsson pekar ut lagkamrats flickvän, Hoffman och Caryk nekar

  16.06.2018 Sport

  De anklagade vill att tredje part utreder fallet.

  Den svenska hockeystjärnan Erik Karlsson och hans fru Melinda har i ett halvår fått ta emot ett stort antal motbjudande meddelanden på sociala medier. Efter att det framgått att Mike Hoffmans flickvän pekas ut som författare väljer Hoffman och Monika Caryk att slå ifrån sig. De vill nu att en oberoende instans går till botten med det hela.

 • Las Vegas-skytten skickade i väg flickvännen före dådet säger syster

  04.10.2017 Utrikes

  Flickvännen förhörs av polis.

  Bilder tagna i hotellrummet där massmördaren Stephen Paddock sköt mot konsertbesökare i Las Vegas visar skyttens döda kropp, skjutvapen och stora mängder tomhylsor.

 • Min flickvän är deppig - hur kan jag hjälpa?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Deppig flickvän.

  Min flickvän tycker att hon är för tjock, och gråter till och med ibland på grund av det här. Hon är lite på stadigare sidan men är absolut inte fet. Jag försöker hjälpa henne, men hon blir bara sårad om jag till exempel försöker föreslå att hon ska motionera. Vad ska jag göra?

 • Min flickvän har tappat sexlusten

  06.07.2017 Sex & sånt

  Flickvän har ingen sexlust.

  Min flickvän har tappat sexlusten. Hon har ätit p-piller i ett par år och hon verkar aldrig njuta av våra samlag nuförtiden. Vad kan jag göra?

 • När är det okej att bli tillsammans med någon annan?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Kan man bli tillsammans med någon för snabbt?

  Om man gjort slut med en kille och är kär i en annan ... När är det okej att bli ihop med den då? (Om den tycker om en tillbaka).

 • Bruna flytningar - vad beror de på?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Bruna flytningar nu och då.

  Jag är en 22-årig tjej som ibland får bruna flytningar, men inte bara i samband med mensen utan ibland cirka 2 veckor efter mensen. Vad beror det på?

 • Blir inte våt fast jag känner mig redo

  15.06.2017 Sex & sånt

  Varför blir jag inte våt?

  Jag är en 20-årig tjej som undrar en sak. Jag blir inte så våt "där nere" när jag och min pojkvän smeker varandra. Vi har nu varit tillsammans i snart ett år, men jag vill inte ha sex med honom ännu just på grund av att jag inte blir våt. Annars känner jag mig verkligen redo för det och brukar faktiskt inte vara det minsta nervös. Vad jag undrar är att vad detta kan bero på? Kanske det skulle kunna vara att jag ändå innerst inne är lite nervös, men jag tror inte det.

 • Kan man raka rumpan?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Behåring vid rupan.

  Hej, jag är en 15-årig tjej. Jag har inte något hemskt allvarligt problem, men ett sådant som verkligen stör mitt sociala liv och mitt sexliv. Det är nämligen så att jag har behåring i baken. Det finns ganska mycket hår där, och de flesta är svarta. Det ser hemskt ut, och det är verkligen pinsamt att duscha med sällskap. Jag har en pojkvän, och vi har stabilt sexliv, men jag måste hela tiden vara rädd för att han ska fara med händerna och smeka mig där... Kan man raka sig där? Eller vaxa? Snälla, hjälp mig!

 • Angina av hångel?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Blev jag smittad via hångel?

  Jag är en 13-årig tjej som var på en fest och hånglade med en kille - och nu har jag kanske fått angina! Vad ska jag göra? Tänk om mina föräldrar frågar hur jag har fått det!

 • Aldrig varit kär - är det konstigt?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Underligt om jag aldrig varit kär?

  Hej! Jag är 20 år gammal. Det måste låta konstigt, men jag har verkligen aldrig varit kär eller förälskad i någon, varken tjej eller kille. Aldrig känt en minsta attraktion till någon. Är detta vanligt eller är det nåt fel på mig? Det känns jobbigt att höra vänner tala om hur förälskade de är i nån, och om deras pojk- och flickvänner när man själv inte vet hur det känns. Tacksam för svar!

 • Kan jag övertala henne att ha sex?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Övertala att ha sex?

  Hej, jag är en 15-årig kille. Min flickvän vill inte ha sex, men jag vill. Ska ja försöka få henne att vilja, i så fall hur?

 • Är jag ovanligt svartsjuk?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Svartsjuka.

  Hej! Jag är en 20-årig tjej som har varit ihop med världens sötaste kille i snart två år. Vi har ett bra förhållande på många sätt men en sak som stör mig är att jag inte kan släppa tanken på de tjejer han har varit med tidigare, innan vi träffades. Fastän jag vet att det här är det första seriösa förhållandet för oss båda och försöker intala mig själv att det är dumt att grubbla över sånt som hänt tidigare som ändå inte hade så stor betydelse, så fortsätter tankarna att gnaga i mig. Vad kan jag göra för att komma över dom här känslorna? Är jag ovanligt svartsjuk eller bara oerfaren när det gäller förhållanden?

 • Vill ha sex - men med vem?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Sex fast man inte har en kille?

  Jag är en 19-årig tjej som vill ha sex med en kille, men har ingen kille. Varje gång jag ser på film/tv och dom har sex där så vill jag själv också, men när man inte har någon att ha med. Och ingen vill vara ihop med mig. Har varit singel hela livet. Alla andra har pojk/flickvänner men inte jag.

 • Vettigaste preventivmedlet för distansförhållande?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Ett bra preventivmedel för distansförhållande?

  Jag har ett distansförhållande och träffar min pojkvän väldigt sällan. Vi har inte haft sex ännu men jag är ganska säker på att vi kommer att ha det nästa gång vi ses. Därför undrar jag vilket preventivmedel som är smartast att använda? Räcker det med kondom? Hur vanligt är det att kondomen spricker?

 • Jag tänder bara på perfekta tjejer - vad ska jag göra?

  14.06.2017 Sex & sånt

  Tänder inte på tjejer om de inte är perfekta.

  Jag är en kille på 23 år som har svårt att tända på tjejer om de har nåt minsta fel, typ lite hängstjärt, för stor stjärt eller för små bröst. De måste ha perfekt kropp annars går det inte. Vad är det för fel? Det finns många fina tjejer som man vill vara med men så har de för det mesta nåt fel som man tänker på hela tiden. Är man med en som har fin kropp är det inga problem.

 • Ihop med en tjej, men vill ha kuk - vad gör jag?

  14.06.2017 Sex & sånt

  Älskar min tjej men vill ha kuk.

  Jag är en tjej som är ihop med tjej, Jag älskar henne men vill ha kuk. Vad ska jag göra? Jag kan inte berätta för någon!

 • Tar hon p-pillren?

  14.06.2017 Sex & sånt

  Inte säker på att min flickvän tar p-piller.

  Kan jag vara säker på att min flickvän tar sina p-piller?

 • Kan man brista vid analsex?

  14.06.2017 Sex & sånt

  Finns det risk för att analen kan brista vida analsex?

  Hej, är en kille på 22 år. När jag och min flickvän har sex så ber hon mig peta henne i rumpan när vi har sex bakifrån, men hon vill inte ha in snoppen för hon är rädd att öppningen kan brista. Kan det faktiskt brista även fast man använder glidmedel?

 • Jag är rädd för att bli gravid

  14.06.2017 Sex & sånt

  Rädd att ha sex med min pojkvän, vill inte bli gravid.

  Jag är en tjej på femton vårar som aldrig har haft sex. Nu funderar jag på att ha det med min underbara pojkvän. Problemet är att jag inte vet om jag vågar - är så rädd att bli gravid!

Sidor