Hoppa till huvudinnehåll

nudism

 • Komikern Torben Chris in på bara skinnet

  19.01.2017 Yle Fem

  Dansk dokumentär om nakenhet

  Den danska komikern Torben Chris slår ett slag för alla som gillar att vara nakna i dokumentären Vad är så pinsamt med nakenhet? Hela programmet börjar i en fotostudio där Torbens kompis skall fotografera sin snopp för en reklambild.

 • Naturiststranden i Hangö kan få fortsätta

  04.12.2015 Västnyland

  Lov för nakenbadet på Tulludden ska igen behandlas.

  Finlands Naturistförbund, föreningen Luonnonmukaiset och Finlands Naturistklubb vill också i fortsättningen ha nakenbad på Tulluddens sandstrand i Hangö.

 • Fritt fram att bada naken i Hangö

  16.10.2014 Västnyland

  Nu är den första provsommaren undan för naturiststranden på Tulludden. Staden har inte fått många klagomål, men förbättringar ska ändå göras. Naturiststranden får fortsätta även nästa år.

 • Naturister hyllar Tulludden i Hangö

  05.07.2014 Västnyland

  Nästa veckas fredag (11.7) öppnas Finlands tredje officiella naturiststrand på Tulludden. Naturisterna i Finland är begeistrade över att få använda en del av den långa sandstranden. Nu kan Hangö marknadsföra sig som en riktig badort, säger man från stadens sida.

 • Hangö får naturiststrand

  19.06.2014 Västnyland

  Naturister får en egen strand på Tulludden i Hangö. Det beslöt den tekniska nämnden i Hangö på sitt möte i går. Naturisterna får använda stranden fram till slutet av det här året och efter det kommer det att göras en utvärdering före ett nytt tillstånd ges.

 • Turistchefen positiv till naturiststrand i Hangö

  03.06.2013 Västnyland

  Hangös turistchef Marika Pulliainen ställer sig positivt till att staden skulle få en egen naturiststrand. Önskemål om en sådan strand har kommit från turister, men tillsvidare finns det inget officiellt förslag eller beslut i saken.

 • Nakna barn

  16.05.2013 Kultur och nöje

  Idag är det känsligt med nakenhet.

  K3: Nakna barn: Idag är det känsligt med nakenhet, i synnerhet om det gäller barn. Barnets roll i modet och reklamen problematiseras i programmet av Annamari Vänskä, forskare i mode och visuell kultur. Det barnsligas plats i pornografins uttrycksmedel diskuteras av litteratur- och porrvetaren Magnus Ullén. Och nakenheten som livstil presenteras av naturisten Kirsi Asikainen.

 • Musikalen Hår på Svenska Teatern

  08.09.2009 Arkivet

  "Vi vill ha en fullständig frihet att inte göra något"

  "Vi vill ha en fullständig frihet att inte göra något", säger en av skådespelarna som medverkar i hippiemusikalen Hår (Hair) på Svenska Teatern.