Hoppa till huvudinnehåll

turistfrämjande

 • Åbo jobbar i Kina för att få hit kineser

  16.11.2017 Åboland

  Antalet turister från Kina till Finland växer intensivt.

  Kina och turister från Kina har sedan länge varit en högt prioriterad marknad för Finland. Åbo stads turistbyrå Visit Turku har tagit ett steg till och placerat en anställd i Kina. Allt för att öka synligheten och den vägen locka fler turister till Åbo med omnejd.

 • National Geographic listar Finland som ett land du måste besöka

  18.11.2016 Inrikes

  Naturen och tystnaden är Finlands trumf.

  Bilden av Finland som ett utmärkt resmål verkar sprida sig i världen. För några veckor sedan rankades Finland som världens tredje bästa resmål av Lonely Planet och nu har världens största resemagasin National Geographic Traveler gett Finland en plats på sin lista över platser som måste besökas 2017.

 • Det ryms inget hotell i Grankulla

  11.11.2014 Huvudstadsregionen

  Grankulla för inte statistik över vem som övernattar i staden till skillnad från grannkommunerna. Det finns inget hotell i staden, och de flesta gästerna övernattar hos privatpersoner.

 • Skeppsbron i Lovisa beredd på högsäsong

  04.06.2013 Östnyland

  Lovisas sommarvardagsrum Skeppsbron är förberedd för sommaren. Det händer en hel del under sommaren, både traditionellt och nytt.

 • Turismföretagare lär sig förverkliga sina idéer

  23.05.2013 Österbotten

  Det finns många goda idéer bland turismföretagare i Vasaregionen, men för att de ska bli till verklighet behöver de ofta lite hjälp på traven. Nu ska företagare få gå en utbildning som ska leda till en färdig produkt.