Hoppa till huvudinnehåll

samliv

 • Gemensamma intressen håller kärlekslågan vid liv - Helena och Eric har varit gifta i 70 år

  22.04.2018 Västnyland

  Helena och Eric ger tips på hur man vårdar kärleken.

  Helena och Eric Lindqvist möttes år 1944. Det sa klick med en gång. Nu firar de järnbröllop, det vill säga 70 år som gifta. Här är deras tips hur man vårdar kärleken.

 • "Det där kommer aldrig att hålla"

  18.03.2015 Yle Fem

  Två av Norges främsta samlivsexperter sätter fem par på prov

  Hälften av äktenskapen slutar i skilsmässa. Det skulle gärna samlivsexperterna Frøydis Lilledalen och Andreas Løes Narum ändra på. Om det bara gick att lära folk hur man hittar den rätta.

 • Familjeliv och sex

  11.11.2014 Familj

  Vi skulle ha ett program som skulle handla om sex men inga gäster kände sig bekväma att outa sitt samliv inför Ankdammen. Inte heller jag kunde tänka mig en naken speak men det fanns en beställning på att ta upp den knepiga kombon samliv och föräldraskap.

 • Kärlekens outgrundliga vägar

  25.09.2014 Titta och lyssna

  Nikolaj och Julie är en romantisk dramaserie om parförhållande, singelliv och vänskap. Om kärlekens outgrundliga vägar, drömmar och hopp. Det handlar om det de flesta av oss gått igenom eller har framför oss.

 • Vill sluta innan orgasm

  17.07.2013 Sluta panta

  Medan jag fingrar min flickvän visar hon alla tecken på att få orgasm, darrningar, snabb andning, etc. Men hon stoppar mig just före hon egentligen kommer. Kan du förklara detta? Hon säger att det blir för skönt. Hon har aldrig fått en orgasm förut. Finns det nåt jag kan göra?

 • Hur suger man av?

  16.07.2013 Sluta panta

  Jag och min pojkvän har varit tillsammans nu i ca. Tre veckor, vårt förhållande börjar bli allt intensivare. Jag vill gärna suga av honom men vet inte hur. Hjälp mig!

 • Samlivsterapeuten som avskyr parförhållanden

  18.06.2013 Yle Fem

  Norska dramakomedisuccén Dag (12) rullar som bäst på Yle Fem. Samlivsterapeuten Dag anser att alla borde bo var för sig och absolut inte ingå äktenskap. Han lever som han lär, isolerad och ensam, vilket gör honom till en ganska udda fågel i jobbet.

 • Jean Sibelius på Ainola

  28.04.2010 Arkivet

  Jean Sibelius filmades i sitt hem Ainola första gången 1927

  Denna unika film följer en tigande kompositör på Ainola, och i naturen omkring. I filmens början ser vi ett utdrag ur Sibelius pantomim "Scaramouche".

 • "Gråt inte Sam, mamma är här" berättar om barnets sorg vid en skilsmässa

  19.08.2009 Arkivet

  Drama om hur barn far illa när vuxna grälar.

  Helenas värld har fallit i bitar. Hon bor hos sin moster, pappa har flyttat in med en ny flicka och mamma är på sjukhus. Och den enda Helena kan ty sig till är sin docka Sam.