Hoppa till huvudinnehåll

ashtanga yoga

 • Yogan vinner terräng i Borgå

  08.04.2018 Östnyland

  Målet är sinnesro samtidigt som kroppen får träning.

  Yogan blir allt populärare i Borgå. Det arrangeras sångyoga och yoga för gravida. I Andersböle kan man gå kurs i Hathayoga. Det finns yogaklubbar och -föreningar och det arrangeras yogadagar.

 • Sjutton sekunder - möbeltapetseringen slog sitt eget rekord

  15.12.2016 Åboland

  Åbo Arbis har mer än 500 anmälningar till vårens kurser.

  Åbo Arbis har redan mer än 500 anmälningar till vårens kurser. Förutom möbeltapetseringen hade stretchingen, käppgymnastiken för damer, samt solosången för damer också snabb åtgång

 • Ett finlandssvenskt Shangri la

  13.08.2016 Hälsa

  Bland Hangös kobbar och holmar finns en gömd oas.

  Bland Hangös kobbar och holmar finns en gömd oas, ett litet finlandssvenskt Shangri la, inbäddat bland enorma, vackra ekar som vittnar om åldern på den här platsen. Ön heter Kadermo och det speciella med just den här ön är det som gömmer sig i den gamla båtverkstaden. En faluröd byggnad med vita knutar, stora fina fönster mot havet och solpaneler på taket. Innanför vårdar man inte längre sina gamla fiskebåtar, nuförtiden ägnar man sig åt kropp- och själavård genom yoga. Den som är skyldig till den här omvandlingen är femte generationens skärgårdsbo Stefan Engström.

 • Mental närvaro krävs då man gör SUP-yoga

  25.06.2013 X3M

  Kanske nu är sommaren då du testar SUP-yoga?

  Glöm ashtangayoga, bikramyoga, hathayoga eller karamyoga. Nu skall du göra SUP-yoga.

 • Yoga för kropp och själ

  09.12.2010 Arkivet

  På 1970-talet var yoga ännu inte vardagsgymnastik.

  På 1970-talet var yoga ännu inte vardagsgymnastik. Då krävdes medvetenhet om själva kulturen bakom yoga. Tjugo år senare njuter man i fulla drag av ashtanga yogans inverkningar och t.om. pensionerade män hittar till yogan.