Hoppa till huvudinnehåll

alternativa metoder

 • Michelle Ferm: ”Hypnos kan ta fram gamla minnen”

  15.05.2017 X3M

  5,4,3,2,1, du sover! Vi testar hypnos med Michelle Ferm.

  5,4,3,2,1 … Du sover! Vi testar hypnos med hypnotisören Michelle Ferm.

 • Janna har svaga muskler men starka livsandar

  06.01.2015 Hälsa

  Jannas muskelsjukdom gör att musklerna sakta förtvinar

  Janna Thorström fick som 18-åring veta att hon lider av en muskelsjukdom som gör att musklerna sakta mak förtvinar. Hon fick också veta att de flesta som fyllt 30 sitter i rullstol. Tack vare alternativa behandlingsmetoder har Jannas muskler blivit starkare och vid fyllda 46 klarar hon sig långt på egen hand. Och nej, hon sitter inte i rullstol.

 • Räsänen önskar lag om alternativ vård

  04.08.2013 Inrikes

  Enligt inrikesminister Päivi Räsänen (KD) kunde Finland ta modell av Sverige där det är förbjudet att vårda sjukdomar hos barn eller allvarligt sjuka genom alternativa metoder som grundar sig på tro.

 • Ny lag främjar alternativ till djurförsök

  30.07.2013 Inrikes

  Den nya lagen om djurförsök träder i kraft i augusti. Lagen bygger på att EU:s medlemsländer ska delta i att utveckla alternativa metoder till djurförsök.

 • Livsstilsindianer i Finland

  08.06.2010 Arkivet

  Livsstilsindianer i Kittilä på 1990-talet.

  I början av 1990-talet uppmärksammade många de så kallade iriadamant–indianerna. Dessa livsstilsindianer kom till Finland via Sverige och grundade ett läger i närheten av Kittilä.

 • Att helas genom healing

  08.09.2006 Arkivet

  Olika sätt att behandla burn out

  Stress har blivit en allt större del av vår vardag. Catarina Degerman fick diagnosen burnout. Något som fick Catarina att söka sig till en alternativ väg, nämligen new age.

 • Solarplexus: Naturhälsa

  08.09.2006 Arkivet

  Solarplexus och naturens läkande kraft

  Kan naturen läka alla sår, även psykiska? Den frågan ställs i det här avsnittet av "Solarplexus". Här berättar både psykologer och privatpersoner om deras erfarenheter av naturens läkande kraft.