Hoppa till huvudinnehåll

sällskapande

 • Hur visar jag mitt intresse och hur får jag erfarenhet? Ny guide svarar på ungas sexfrågor – och kan också hjälpa mamma och pappa

  14.02.2018 Inrikes

  Nytt material om ungas sexualitet öppet för alla.

  Frågor kring sexualitet, könsidentitet och sällskapande intresserar tonåringar och behovet av konkreta svar är stort.

 • Mickiss speeddejtar författare - live!

  26.10.2017 X3M

  Mickiss letar lixom pårige efter en match på Bokmässan.

  Svenskfinlands coolaste mediepersonlighet Mickiss speeddejtar författare på Bokmässan och du kan titta på live klockan 10.30-12.00. Alltså BOOM och OMG!

 • Min flickvän är deppig - hur kan jag hjälpa?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Deppig flickvän.

  Min flickvän tycker att hon är för tjock, och gråter till och med ibland på grund av det här. Hon är lite på stadigare sidan men är absolut inte fet. Jag försöker hjälpa henne, men hon blir bara sårad om jag till exempel försöker föreslå att hon ska motionera. Vad ska jag göra?

 • Min flickvän har tappat sexlusten

  06.07.2017 Sex & sånt

  Flickvän har ingen sexlust.

  Min flickvän har tappat sexlusten. Hon har ätit p-piller i ett par år och hon verkar aldrig njuta av våra samlag nuförtiden. Vad kan jag göra?

 • Jag fejkar orgasmer

  06.07.2017 Sex & sånt

  Fejkar orgasmer och njuter inte längre av sexet alls.

  Jag är en flicka som aldrig har fått orgasm vid samlag med min pojkvän, men jag låtsas. Nu njuter jag inte alls. Vad ska jag göra? Kan han märka att jag fejkar?

 • Oregelbunden mens, vad beror det på?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Har inte haft mens på 4 månader.

  Jag har haft mens några gånger, men nu har jag inte haft på cirka fyra månader. Vad kan det bero på?

 • När är det okej att bli tillsammans med någon annan?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Kan man bli tillsammans med någon för snabbt?

  Om man gjort slut med en kille och är kär i en annan ... När är det okej att bli ihop med den då? (Om den tycker om en tillbaka).

 • Vi har ett dåligt sexliv

  06.07.2017 Sex & sånt

  Hjälp oss att få tillbaka vårt sexliv!

  Hejsan! Jag har sällskapat med min pojkvän nu i ett år och vårt sexliv fungerar inte alls, eller ärligt talat så har vi inget sexliv. I början fungerade det bra, men nu har han ingen sexlust över huvud taget. Jag vill jättegärna ha vårt sexliv tillbaka, men jag vet inte alls vad jag ska göra. Problemet sitter till största delen mellan öronen på min pojkvän. Han kan inte se mig som en älskare i sängen och på samma gång mor till hans barn. Jag är rädd för att vårt förhållande tar slut om vi inte får problemet löst. Tack på förhand!

 • Bruna flytningar - vad beror de på?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Bruna flytningar nu och då.

  Jag är en 22-årig tjej som ibland får bruna flytningar, men inte bara i samband med mensen utan ibland cirka 2 veckor efter mensen. Vad beror det på?

 • Blir inte våt fast jag känner mig redo

  15.06.2017 Sex & sånt

  Varför blir jag inte våt?

  Jag är en 20-årig tjej som undrar en sak. Jag blir inte så våt "där nere" när jag och min pojkvän smeker varandra. Vi har nu varit tillsammans i snart ett år, men jag vill inte ha sex med honom ännu just på grund av att jag inte blir våt. Annars känner jag mig verkligen redo för det och brukar faktiskt inte vara det minsta nervös. Vad jag undrar är att vad detta kan bero på? Kanske det skulle kunna vara att jag ändå innerst inne är lite nervös, men jag tror inte det.

 • Tänder inte på min partner - vad ska jag göra?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Virtuellt otrogen?

  Jag måste tänka på en het killkompis för att bli kåt när jag ska ha sex med min pojkvän, som jag nog älskar. Skulle aldrig kunna erkänna det även om han frågade. Är jag virtuellt otrogen eller är det helt okej? Jag skäms alltid lite efteråt.

 • Aldrig varit kär - är det konstigt?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Underligt om jag aldrig varit kär?

  Hej! Jag är 20 år gammal. Det måste låta konstigt, men jag har verkligen aldrig varit kär eller förälskad i någon, varken tjej eller kille. Aldrig känt en minsta attraktion till någon. Är detta vanligt eller är det nåt fel på mig? Det känns jobbigt att höra vänner tala om hur förälskade de är i nån, och om deras pojk- och flickvänner när man själv inte vet hur det känns. Tacksam för svar!

 • Kan jag övertala henne att ha sex?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Övertala att ha sex?

  Hej, jag är en 15-årig kille. Min flickvän vill inte ha sex, men jag vill. Ska ja försöka få henne att vilja, i så fall hur?

 • Är jag ovanligt svartsjuk?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Svartsjuka.

  Hej! Jag är en 20-årig tjej som har varit ihop med världens sötaste kille i snart två år. Vi har ett bra förhållande på många sätt men en sak som stör mig är att jag inte kan släppa tanken på de tjejer han har varit med tidigare, innan vi träffades. Fastän jag vet att det här är det första seriösa förhållandet för oss båda och försöker intala mig själv att det är dumt att grubbla över sånt som hänt tidigare som ändå inte hade så stor betydelse, så fortsätter tankarna att gnaga i mig. Vad kan jag göra för att komma över dom här känslorna? Är jag ovanligt svartsjuk eller bara oerfaren när det gäller förhållanden?

 • Vill ha sex - men med vem?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Sex fast man inte har en kille?

  Jag är en 19-årig tjej som vill ha sex med en kille, men har ingen kille. Varje gång jag ser på film/tv och dom har sex där så vill jag själv också, men när man inte har någon att ha med. Och ingen vill vara ihop med mig. Har varit singel hela livet. Alla andra har pojk/flickvänner men inte jag.

 • Vettigaste preventivmedlet för distansförhållande?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Ett bra preventivmedel för distansförhållande?

  Jag har ett distansförhållande och träffar min pojkvän väldigt sällan. Vi har inte haft sex ännu men jag är ganska säker på att vi kommer att ha det nästa gång vi ses. Därför undrar jag vilket preventivmedel som är smartast att använda? Räcker det med kondom? Hur vanligt är det att kondomen spricker?

 • Jag tänder bara på perfekta tjejer - vad ska jag göra?

  14.06.2017 Sex & sånt

  Tänder inte på tjejer om de inte är perfekta.

  Jag är en kille på 23 år som har svårt att tända på tjejer om de har nåt minsta fel, typ lite hängstjärt, för stor stjärt eller för små bröst. De måste ha perfekt kropp annars går det inte. Vad är det för fel? Det finns många fina tjejer som man vill vara med men så har de för det mesta nåt fel som man tänker på hela tiden. Är man med en som har fin kropp är det inga problem.

 • Ihop med en tjej, men vill ha kuk - vad gör jag?

  14.06.2017 Sex & sånt

  Älskar min tjej men vill ha kuk.

  Jag är en tjej som är ihop med tjej, Jag älskar henne men vill ha kuk. Vad ska jag göra? Jag kan inte berätta för någon!

 • Hur går det till när man slutar med p-piller?

  14.06.2017 Sex & sånt

  Behövs det läkare för att sluta använda p-piller?

  Hej, jag är en 23-årig tjej som har ett aktivt sexliv med samma partner. Nu har jag ätit p-piller i tre år och skulle vilja sluta. Hur går det till när man slutar? Kan man bara sluta ett tu tre, eller? Bör man tala med en läkare först? Vad händer i kroppen? Hur länge räcker det innan man kan bli gravid? Vi tänkte pröva på att bilda familj, så p-pillren borde vi ju då sluta med.

 • Är det skönt att ha sex och vilket är det bästa stället?

  14.06.2017 Sex & sånt

  Bästa och skönaste stället att ha sex?

  Jag är en pojke som är 17 år. Min flickvän vill ha sex med mig. Men är det skönt att ha sex? Och vilket är det bästa stället att ha sex på?

Sidor