Hoppa till huvudinnehåll

Gene Simmons

 • Musiktest: Vilket instrument spelar Gene Simmons och vad heter Jack Blacks band?

  30.08.2019 Kultur och nöje

  Svenska Yles musiktest!

  Svenska Yles musiktest! Testa dina pop/rockkunskaper och briljera för dig själv eller tävla med kompisen och se vem som får flest poäng!

 • Kiss Kruise - Lasse åkte på världens exklusivaste rockkryssning

  30.12.2018 Kultur och nöje

  Kiss Kruise är alla temakryssningars heliga gral.

  Rockbandet Kiss ordnar årligen för de rikaste fansen en exklusiv lyxkryssning i Karibien. Bandet uppträder flera gånger ombord och ordnar otaliga Kiss-relaterade programpunkter. Ombord finns de allra galnaste och mest dedikerade fansen. Men prislappen är väldigt hög. Lasse Grönroos besökte Kiss Kruise VIII.

 • Henrik är värvad av Kiss Army för livet

  05.05.2017 Musik

  Henrik Creutz är Kiss-fan och Kiss Army-medlem.

  Åttiotalets Kiss hade tvättat bort sminket men via hitlåtar som Heavenś on fire och Tears are falling hittade en generation tonåringar det amerikanska bandet som redan då var veteraner i gamet. En värld av svartvit smink, blod, bomber, granater, konfetti och litet under bältet-humor satte sina spår för livet. Nu som förälder gäller det att lära nästa generation glädjebudskapet om världens hetaste band när de är i stan; KISS.

 • Musiktest: Vad vet du om KISS?

  28.04.2017 Kultur och nöje

  Yle Vegas musiktest!

  Yle Vegas musiktest! Testa dina musikkunskaper och briljera för dig själv eller tävla med kompisen och se vem som får flest poäng!

 • Rockpoliserna: När din idol är en idiot

  16.09.2016 Kultur och nöje

  Rockpoliserna diskuterar idioter som idoler

  Hur påverkas ditt diggande om det kommer fram att din idol är en idiot? Eller rentav en brottsling? Kan du fortsätta lyssna på musiken eller säljer du dina skivor på loppis? Rockpoliserna funderar over problemet.

 • Röster i exil - fokus på musikaliska flyktingar

  05.11.2015 Kultur och nöje

  Musiker med flyktingbakgrund

  Där det finns konflikter och förtryck finns det flyktingar. En del av dem är musiker och låtskrivare. Här presenterar vi några bekanta artister som själva är flyktingar eller har föräldrar som flydde undan krig och repressiva regimer.

 • Intressant utan sex och knark

  10.06.2015 X3M

  Scott Ian berättar om skrivprocessen bakom självbiografi.

  Framgång, depression och världens otroligaste anekdoter! Scott Ians självbiografi "I'm The Man" bevisar att man inte måste vara en nerknarkad glamrockare för att ha intressanta historier att berätta.