Hoppa till huvudinnehåll

Slipknot

 • Slipknot och David Bowie har mycket gemensamt

  22.01.2016 X3M

  Fronmannen Corey Taylor älskar David Bowie.

  Corey Taylor från Slipknot älskar David Bowie. Världen älskar Slipknot. David Bowie hämtade underligheten till musikvärlden för dryga 40 år sedan. Slipknot förädlade den 25 år senare.

 • Kronobykillar bakom Svenskfinlands största klipp på Youtube

  26.09.2015 X3M

  Fem miljoner visningar ledde till mordhot.

  Två killar från Kronoby bestämde sig för att klippa ihop en Slipknotvideo med den finska artisten Jean S version på Dirlanda. Åtta år senare har videon närmare fem miljoner visningar med kommentarer som ”fortfarande en av de bästa videon på Youtube".

 • Vi älskar 90-talet!

  04.03.2015 X3M

  Det var en tidig novembermorgon. Jag och min bror vandrade med sömnen fortfarande i ögonen från hamnen vid Stadsgården i Stockholm, riktning Globen

 • Corey från Slipknot är en schysst snubbe

  27.02.2015 Kultur och nöje

  Jag har träffat Corey Taylor en gång tidigare. Det var när Slipknot spelade i Arenan i Helsingfors i samband med deras första Finlandsbesök år 2002. Den gången var det en så kallad ”round table”-intervju med en handfull finska journalister som fick tenta Corey.

 • Lasse och Slipknot och monstermasker

  19.02.2015 Kultur och nöje

  De nio maskerade rockstjärnorna Slipknot blev tio då Efter nios flygande reporter Lasse Grönroos med våld trängde sig på med sin hemlagade mask och overall. Som tur är Slipnots vokalist Corey Taylor en man med förståelse och empati. Han hade t.o.m. ett namnförslag för Lasses monsterband.

 • Corey Taylor – kock, pappa och en stinkande musiker

  17.02.2015 X3M

  Corey Taylor är inte bara bra på att vara frontfigur för Slipknot och Stone Sour. Han är också mästare på att byta blöjor och laga lasagne. Enligt sig själv.

 • Musikalbum vi ser fram emot

  08.10.2014 X3M

  Det släpps en himla massa musik i oktober och november. Här är våra kommande favoritplattor. Hoppas vi.