Hoppa till huvudinnehåll

Petteri Wirtanen

 • Jokerit öste igen in mål mot Sotji – har nu gjort 14 mål på sex perioder

  06.03.2018 Sport

  KHL-slutspelet fortsätter för Jokerit redan imorgon.

  Jokerit må ha förlorat den första KHL-slutspelsmatchen mot Sotji, men i de två senaste drabbningarna har Helsingforslaget dominerat i stor stil. Tisdagens tredje match mellan lagen vann Jokerit med hela 7–2 och leder nu slutspelsserien med 2–1 i matcher.

 • Jokerit bröt negativ bortatrend – vann på straffar i Ufa

  23.01.2018 Sport

  O'Neill, Palola och Moses lyckades i strafftävlingen.

  Efter tre raka uddamålsförluster på bortaplan var tisdagens möte med Salavat Julajev Ufa ett rejält fall framåt för KHL-laget Jokerit. Den underhållande matchen avgjordes först efter straffar och slutade i en 5-4 seger för Jokerit.

 • Jokerit jubilerade med seger: ”Veckan fick ett fint slut”

  27.10.2017 Sport

  Helsingforslaget bröt förlustsviten.

  Jokerit fick fira sitt 50-årsjubileum på bästa tänkbara sätt. Laget satte punkt för sin tre matcher långa förlustsvit då Dinmo Minsk besegrades på hemmaplan.

 • Jokerit usla förlängningsform fortsätter – tappade ledningen två gånger

  19.10.2016 Sport

  HK Sotji vann med 3–2 efter förlängning.

  Jokerits svajiga form i KHL fick en fortsättning på onsdag. Helsingforslaget följde upp måndagens seger över Torpedo med att förlora med 2–3 efter förlängning mot HK Sotji. Det var den trettonde förlusten på 22 matcher för säsongen. I hockeyligan vann Kookoo över Ilves.

 • Bekant mönster: Jesse Joensuu gör mål och Jokerit förlorar

  30.09.2016 Sport

  Lada Togliatti vann komfortabelt med 5–2.

  I ishockeyligan KHL vann Lada Togliatti hemma mot Jokerit med 5–2. Trots att Jesse Joensuu lyckades med målskyttet för tredje matchen i rad åkte Jokerit på sin tredje raka förlust.

 • Jokerit på julpaus i segertakter

  22.12.2015 Sport

  Två snabba mål i första perioden bäddade för seger.

  Jokerit besegrade Spartak Moskva i sin sista KHL-match före jul. Samtidigt debuterade två nya nordamerikaner i jokertröjan.

 • Mörka skademoln över lejontruppen

  25.04.2015 Sport

  Wirtanens säsong över – osäkert med Immonen och Komarov.

  Säsongen är över för Petteri Wirtanen som därmed missar stundande ishockey-VM. Också Jarkko Immonens och Leo Komarovs turnering är i farozonen på grund av skador.

 • Jokerit krossade Sibirs segersvit

  27.11.2014 Sport

  Före kvällens drabbning hade Sibir Novosibirsk vunnit sina nio senaste matcher. En tionde blev det inte då Jokerit med ledning av målsprutorna Niklas Hagman och Steve Moses tog en 3-1 seger.

 • Lejonanfallare förstärker Jokerit

  14.11.2014 Sport

  Anfallaren Petteri Wirtanen har skrivit på ett kontrakt med Helsingforsklubben Jokerit. Kontraktet sträcker sig över den pågående säsongen samt nästa säsong.

 • Finsk trios lag spelar inte KHL

  18.06.2014 Sport

  Det ukrainska KHL-laget Donbass Donetsk kommer inte att spela i KHL nästa säsong. På grund av den oroliga politiska situationen i Ukraina är de tvungna att hoppa över nästa säsong. Detta enligt den ryska nyhetsbyrån Itar-Tass.

 • Wirtanen skadad - Sallinen ersätter

  15.05.2014 Sport

  Erkka Westerlund mönstrar exakt samma kedjor som mot Tyskland i kvällens match mot Vitryssland. Med det enda undantaget att den skadade Petteri Wirtanen ersätts av Tomi Sallinen som idag blev den sista pusselbiten i lejontruppen.