Hoppa till huvudinnehåll

Vincenzo Nibali

 • Fans orsakade fall – Tour de France-fyran Nibali tvingas avbryta

  20.07.2018 Sport

  Säkerhetsarrangemangen fallerade på Touren.

  De fallerande säkerhetsarrangemangen skördade ett offer på den tolfte etappen av Tour de France när Tour-fyran Vincenzo Nibali föll och tvingades avbryta loppet.

 • Froome på väg mot klar seger i Vuelta a España

  09.09.2017 Sport

  Contador vann sista bergsetappen, Froome leder klart.

  Hemmasonen Alberto Contador vann den 20:e och näst sista etappen i cykelloppet Vuelta a España. Britten Chris Froome kom i mål som trea och leder med trygg marginal inför söndagens avslutande etapp.

 • Ny ledare i Girot – upplagt för dramatik under avslutningen

  26.05.2017 Sport

  Colombianen Nairo Quintana är ny ledare i Giro d'Italia.

  Colombianen Nairo Quintana är ny ledare i Giro d'Italia. Ledningen är knapp och helgens två tävlingar avgör det prestigefyllda etapploppet.

 • Magproblem för Giroledaren: ”Kunde inte hålla mig längre”

  23.05.2017 Sport

  Var tvungen att uträtta sina behov vid sidan av vägen.

  Tom Dumoulin ledde den 16:e etappen av Giro d'Italia då han fick problem med magen. Inför den sista stigningen var han tvungen att hoppa av cykeln för att uträtta sina behov vid sidan av vägen.

 • Första belgiska guldet på 64 år – Danmark öppnade medaljkontot

  06.08.2016 Sport

  Greg Van Avermaet var starkast i spurten.

  Greg Van Avermaet från Belgien var starkast i spurten och tog ett efterlängtat guld för Belgien i herrarnas linjelopp. Även Danmark fick en medalj i tävlingen.

 • Vincenzo Nibali vann den 19:e etappen

  24.07.2015 Sport

  Den regerande mästaren steg till fyra i sammandraget.

  Den 19:etappen i Tour de France vanns av fjolårssegraren Vincenzo Nibali. Chris Froome kom i mål som trea och toppar fortsättningsvis sammandraget.

 • Nibali mästare av Tour de France

  27.07.2014 Sport

  Italienaren Vincenzo Nibali var klar vinnare i årets upplaga av Tour de France. 29-åringen är den sjätte cyklisten genom tiderna som klarat av att vinna Tour de France, Giro d’Italia och Vuelta a España.

 • Martin starkast i tempoetappen

  26.07.2014 Sport

  Tysken Tony Martin kammade hem segern på sin paradetapp i Tour de France, tempoetappen, som är den sista före den avgörande uppvisningen i Paris på söndagen. Bäraren av den gula västen, Vincenzo Nibali, säkrade i praktiken sin Tourseger.

 • Litauer knep etappseger i Touren

  25.07.2014 Sport

  Ramunas Navardauskas från Litauen tog karriärens första etappseger i Tour de France, då han vann den 19:e etappen i det legendariska cykelloppet.

 • Nibali nära seger i Tour de France

  24.07.2014 Sport

  Vincenzo Nibali var åter snabbast då den artonde etappen i Tour de France gick av stapeln. Italienaren leder Touren med över sju minuters marginal till tvåan.

 • Första etappsegern för Michael Rogers

  22.07.2014 Sport

  Australiensaren Michael Rogers vann den sextonde etappen i Tour de France. Vincenzo Nibali toppar fortsättningsvis sammandraget.

 • Rui Costa avbryter Tour de France

  22.07.2014 Sport

  Världsmästarcyklisten Rui Costa hoppar av Tour de France på grund av lunginflammation meddelade hans stall på tisdagen. Efter 15 etapper låg Costa på 13:e plats i tävlingen.

 • Kristoff tog andra etappsegern

  20.07.2014 Sport

  Alexander Kristoff tog sin andra etappseger i årets Tour de France då han vann den 15:e etappen som avgjordes i en klungspurt. Vincezo Nibali leder touren med över fyra minuter till godo på Alejandro Valverde.

 • Polsk etappseger i touren

  19.07.2014 Sport

  Rafal Majka tog sin första etappseger i Tour de France då han vann lördagens etapp före Vincenzo Nibali. Nibali leder sammandraget med över fyra och en halv minut efter 14 körda etapper.

 • Nibali drygade ut sin ledning

  18.07.2014 Sport

  Vincenzo Nibali vann den 13:e etappen i Tour de France. Italienaren leder sammandraget med över tre och en halv minut.

 • Gallopin ny Tourledare

  13.07.2014 Sport

  Italienaren Vincenzo Nibali hade haft ledningen i Tour de France sen den andra etappen. På söndagens nionde etapp tog fransmannen Tony Gallopin över den gula västen. Tysken Tony Martin vann etappen.