Hoppa till huvudinnehåll

onani

 • Norrena & Frantz: Går det att leva lycklig utan sex?

  08.12.2019 Kultur och nöje

  Vad tycker du? Relationspodden vill veta!

  Relationspodden hoppas att du som inte har sex eller du som har levt utan sex en längre tid skulle dela med dig av dina tankar!

 • Doktorsavhandling: En fjärdedel av alla män upplever att de får utlösning tidigare än önskat – en start-stoppbehandling kan lindra problematiken

  26.10.2019 Hälsa

  Ofrivillig tidig utlösning drabbar män i alla åldrar.

  Det finns en föreställning om att ofrivillig tidig utlösning drabbar främst unga pojkar och växer bort med tiden. Det här stämmer inte, säger psykologen Daniel Ventus som doktorerat i prematur ejakulation.

 • Psykologen Vera Ribeiro rekommenderar regelbunden onani under fotbolls-VM: ”Avhållsamhet leder inte till något positivt”

  09.06.2018 Sport

  Ribeiro är portugisiska målvakten Rui Patricios fru.

  Psykologen Vera Ribeiro har kommit ut med en bok om fotbollsspelares kärleksliv. I samband med det rekommenderar hon att de portugisiska spelarna onanerar regelbundet under turneringen, skriver Daily Mirror.

 • Sexologen Satu Söderstöm tipsar om hur du hittar din sexuella lust

  21.04.2018 Hälsa

  Öva upp din sexualitet och din kommunikation kring sex.

  Hur bra är vi på att berätta för varandra vad vi har för sexuella önskemål? Komikern och journalisten Stan Saanila utmanades i Efter Nio att öva upp sin kommunikation kring sex.

 • ”De må leka med dockor men de kan ändå vara sexuellt aktiva” – så pratar du om preventivmedel där hemma

  14.10.2017 Huvudstadsregionen

  Ha kondomer framme i en skål är sakkunnigs tips.

  Varje gång en Grankullatonåring ligger med någon använder hen skydd, men i Esbo är siffran en helt annan - åtminstone om man får tro de unga själva. Över tolv procent uppger att de glömde kondom vid senaste samlag enligt en enkät av Institutet för hälsa och välfärd (THL).

 • Flickor och onani

  06.07.2017 Sex & sånt

  Vad gör flickor då de onanerar?

  Hur onanerar flickor? Och när brukar de börja?

 • Farligt att onanera för tidigt?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Kan man börja onanera för tidigt?

  Kan det vara skadligt att runka innan snoppen är tillräckligt utvecklad? Jag är 14, snart 15 år gammal, och min snopp utvecklas inte alls. Jag har bara lite hår ovanför snoppen men inget på pungen, är det normalt? Hjälp!

 • Ertappad med att onanera

  06.07.2017 Sex & sånt

  Mamma kom in när jag runkade.

  Min mamma såg mig runka, men har inte sagt ett knyst om saken sedan dess. Det har nu gått två veckor. Vad ska jag göra?

 • Jag klarar inte av att spruta

  06.07.2017 Sex & sånt

  Det kommer inte ut något när jag sprutar.

  Jag är en kille på 15 år och när jag runkar sprutar det liksom inga spermier när jag kommer utan det finns bara några få spermafläckar på mitt ollon efteråt.

 • Blod ur snoppen - vad göra?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Farligt ifall det kommer ut blod bland spermierna?

  När jag har runkat och jag får fram mina spermier som kommer det blandat med blod. Är detta farligt och varför kommer det?

 • Kan man vara beroende av onani?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Hur minskar jag på att onanera?

  Jag är en kille på 19 år som runkar ganska mycket. Det har nästan blivit ett beroende. Jag vill minska på det men det går inte! Vad ska jag göra? Jag undrar också om mitt låga blodtryck kan hänga ihop med att jag runkar så ofta?

 • Vill ha sex - men med vem?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Sex fast man inte har en kille?

  Jag är en 19-årig tjej som vill ha sex med en kille, men har ingen kille. Varje gång jag ser på film/tv och dom har sex där så vill jag själv också, men när man inte har någon att ha med. Och ingen vill vara ihop med mig. Har varit singel hela livet. Alla andra har pojk/flickvänner men inte jag.

 • Var sitter klitoris?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Hur ser klitoris ut och var är den egentligen?

  Jag är en sextonårig flicka som inte känner något behov av att onanera. Jag känner inget speciellt när min pojkvän eller jag själv tar på mig i underlivet. Hur ska jag göra för att det ska bli skönt? Var sitter egentligen klitoris och hur ser den ut?

 • Vad är masturbation?

  14.06.2017 Sex & sånt

  Vad gör man egentligen när man masturberar?

  Jag är en pojke på 17 år och jag undrar vad masturbation egentligen är för något? Jag vet inte riktigt någonting om sex och alla mina kompisar är mycket större än jag och talar hela tiden om att de masturberar. Jag har ingen aning om vad det betyder!

 • Är jag sexberoende?

  14.06.2017 Sex & sånt

  Jag klarar mig inte utan sex ens en dag, är jag beroende?

  Jag är en kille på 17 år och jag är sexberoende, eller jag tror att jag är det. Jag klarar mig inte utan sex ens en dag. Om jag inte får det blir jag våldsam och har ingen kontroll över mig själv. Det förstör mitt liv och mitt förhållande. Snälla, vad ska jag ta mig till?

 • Onanera redan i dagisåldern?

  19.04.2017 Sex & sånt

  Kan det stämma att jag onanerade redan i dagisåldern?

  Hej! Jag är en 17 årig flicka som funderar på en sak. Jag har minnen att jag redan i dagisåldern onanerade. Och att jag fick orgasm. Kan det stämma? När jag pratat med min pojkvän om det här påstår han att det är omöjligt.

 • Löskukar försvann på Pampas Nationaldag

  03.04.2017 Sex & sånt

  Var finns löskukarna som försvann under Pampas Nationaldag?

  Vi efterlyser all information som kan hjälpa oss i jakten på två löspenisar som försvann under Pampas Nationaldag.

 • Vad kan tjejer onanera med?

  01.03.2017 Sex & sånt

  Är det konstigt att onanera i duschen eller med en nalle?

  Jag är en tjej som är 13 år och jag onanerar med hjälp av en stor nalles ben. Är det konstigt? Jag undrar också om det är farligt att låta vattnet från kranen spruta ner på musen då man sitter eller ligger på golvet i duschen?

 • Ont i snoppen efter första gången

  27.02.2017 Sex & sånt

  Ont i snoppen och sår på förhuden. Vad göra?

  För några dagar sedan blev jag av med oskulden, utan kondom. Nu när jag ska runka gör det ont när jag drar tillbaka förhuden. Jag har dessutom sår på snoppen, längst ut på förhuden. Vad kan det här bero på?

 • Måste jag acceptera porr?

  14.09.2016 X3M

  Min pojkvän tittar på porr och runkar. Varför är det okej?

  Var man än läser så står det att det är okej att ens pojkvän ser på porr. Själv upplever jag det som otroligt sårande. Varför borde jag tycka att det är okej att han ser på andra nakna flickor och runkar till det? Och nej, jag inbillar mig inte att han hellre skulle villa ha någon av dem som sin flickvän.

Sidor