Hoppa till huvudinnehåll

majonnäs

 • Slider med portabello och vårsallad

  20.05.2020 Mat och dryck

  Svamp i burgare är hållbart och härligt gott.

  En slider är egentligen namnet på en mindre burgare. Direkt liten är vår slider inte men den är 100% vegetarisk. Dels för att ni önskar vegetariskt men också för att vi vill bjuda på variation till den traditionella burgaren med kött. Prova en gång och förbered dig på att bli förtjust. Svamp i burgare är hållbart och härligt gott.

 • Testa en vegetarisk burgare - en slider med portabello - hållbart, härligt och gott

  19.02.2019 Mat och dryck

  Servera med vårsallad och chilimajonnäs.

  En slider är egentligen namnet på en mindre burgare. Direkt liten är vår slider inte men den är 100% vegetarisk. Svamp i burgare är hållbart och härligt gott. Servera med chilimajonnäs och en vårsallad.

 • Finessen med god utomhusmat är överdriften - grilla en Dagobertmacka och bjud på mycket av allt

  14.02.2019 Mat och dryck

  Det skall vara en smakexplosion i varje tugga, säger Paul.

  Bacon, kyckling, ägg och bifftomater plus en massa annat gott blir till en Dagobertmacka. Största problemet är att kunna gapa tillräckligt stort för att få sig en tugga.

 • Pepparrotsmajonnäs med brynt smör ger sting

  23.02.2018 Mat och dryck

  Passar bra till en god räksmörgås eller fisk.

  En äggmajonnäs med tydligt sting av pepparrot är smakbärare för en underbar, lyxig räksmörgås där fyllningarna läggs jämsides så att man får alla smaker samtidigt. Kungligt gott!

 • Bjud på Strömsös festliga räkmacka - fräsch, krispig klassiker med sting.

  23.02.2018 Mat och dryck

  Glöm dussinmackor i plastfolie.

  När slentrianmässig räkmacka blir en festlig räktoast, då vill man vara med! En äggmajonnäs med tydligt sting av pepparrot är smakbärare för en underbar, lyxig räksmörgås där fyllningarna läggs jämsides så att man får alla smaker samtidigt. Kungligt gott!

 • Laga vegetarisk hot dog av purjolök

  16.02.2018 Recept

  Vegetarisk version på hot dog.

  Purjolök är en fantastisk grönsak som alltför ofta får spela en biroll i matlagning. Beroende på hur man tillagar purjolöken kan man få fram väldigt olika smaker. I den här rätten får lökarnas konung för en gångs skulle spela huvudroll. Den enda hjälpen den behöver är en vällagad majonnäs.