Hoppa till huvudinnehåll

Henri Sillanpää

 • Äntligen hittade VPS en ny målvakt – från Ryssland

  18.03.2016 Sport

  Det tog länge att hitta en ersättare till Henri Sillanpää.

  VPS har letat efter en ersättare till Henri Sillanpää under hela vintern. Nu hittade man en tidigare U21-landslagsmålvakt från Ryssland.

 • Sillanpää rörd av fansens hyllningar: Jag är så tacksam

  18.10.2015 Sport

  Henri Sillanpää hyllades stort efter sista hemmamatchen.

  VPS-ikonen Henri Sillanpää hyllades stort på söndagen när han gjorde sin sista match inför hemmapubliken i Vasa. Och det var en väldigt rörd målvakt som tog emot fansens hyllningar.

 • VPS-ikonen Sillanpää om slutstriden – ”Alla måste kämpa”

  11.09.2015 Sport

  Åtta viktiga matcher återstår för VPS den här säsongen.

  Ligasäsongen 2015 har varit full av motgångar för VPS. De senaste årens medaljkamper har nu bytts ut mot en svår bottenstrid.

 • Steven Morrisey får spela igen

  15.07.2014 Österbotten

  VPS har fått goda nyheter från sjukstugan, då Steven Morrissey igen är klar för spel efter ett uppehåll på över tre månader. Även Henri Sillanpääs och Jordaan Browns skador är lindrigare än befarat.

 • Sillanpää borta länge

  14.05.2014 Sport

  VPS får klara sig utan målvakten Henri Sillanpää i sex till tolv veckor på grund av en axelskada. Sillanpää skadade sig i måndagens match mot KuPS.

 • Fotbollsligans bästa premierades

  11.11.2013 Sport

  Henri Sillanpää, Gideon Bah, Erfan Zeneli och Tim Väyrynen valdes till ligasäsongens bästa spelare på sina respektive spelplatser. Årets ligatränare är Olli Huttunen.

 • Målkalas med Mexiko

  31.10.2013 Sport

  Mexiko slog Finland med 4-2 i B-landskampen i San Diego. Sebastian Strandvall var nära reducering i slutet av matchen men lyckades inte i sitt avslut.