Hoppa till huvudinnehåll

McLaren F1

 • Alonso förlänger med McLaren: ”Känner mig verkligen hemma här”

  19.10.2017 Sport

  Slutspekulerat kring Alonsos framtid.

  Den tvåfaldiga världsmästaren Fernando Alonso kommer att köra för McLaren även nästa säsong. Vid sin sida kommer han att ha Stoffel Vandoorne.

 • Lysande start på GP-helgen: Räikkönen snabbast, Bottas tvåa

  28.04.2017 Sport

  Räikkönen etta i det första träningspasset i Ryssland.

  Kimi Räikkönen och Valtteri Bottas glänste i Ryssland på fredag. Räikkönen klockades för den snabbaste tiden i den första träningssessionen inför Sotjis Grand Prix.

 • Frågetecken kring Alonso – vem kör i Bahrain?

  30.03.2016 Sport

  Ferando Alonso har ännu inte fått grönt ljus för att tävla.

  Formel 1-stjärnan Fernando Alonso hade en mindre lyckad säsongpremiär då han skrotade sin McLaren på ett våldsamt sätt i Australien. Det är fortfarande oklart om han hinner återhämta sig till nästa start.

 • Alonso dementerar egna stallets uppgifter

  26.03.2015 Sport

  Alonso går ut med sin version om kraschen i Barcelona.

  Formel 1-föraren Fernando Alonso fick under torsdagens läkargranskning klartecken att köra kommande veckosluts tävling i Malaysia. Men det är inte hans medverkan i Malaysia som skapar de största rubrikerna.

 • Alonso fortfarande på sjukhus

  23.02.2015 Sport

  Formel 1-föraren Fernando Alonso vårdas fortfarande på sjukhus efter att han kört ut under testkörningar i Barcelona på söndag. Alonso lider av en hjärnskakning och läkarna vill inte ännu låta honom lämna sjukhuset.

 • McLaren bjöd på dansk överraskning

  14.11.2013 Sport

  Kevin Magnussen är Jenson Buttons stallkamrat i McLaren nästa säsong. För den framgångsrika F3-föraren förverkligas nu en dröm och dessutom går han nu i pappas fotspår.

 • Dansk rattar McLaren

  12.11.2013 Sport

  Formel 1-stallet McLaren byter ut sin mexikanska förare Sergio Perez mot dansken Kevin Magnussen till nästa säsong. Det berättar Autosport och BBC.

 • Räikkönen vann VM-titeln med olaglig bil

  07.11.2013 Sport

  Ferraris före detta ingenjör Nigel Stepney har avslöjat för Racecar Engineering-tidningen detaljer om spionageskandalen 2007.