Hoppa till huvudinnehåll

Kobe Bryant

 • James Harden i ofattbar form i NBA – radar upp Michael Jordan-aktiga siffror

  05.02.2019 Sport

  Harden har varit fullständigt ostoppbar den senaste månaden.

  Houston Rockets-stjärnan James Harden har varit fullständigt ostoppbar i NBA under den senaste månaden. Harden snittade över 40 poäng i januari och kan till och med slå Michael Jordans poängrekord.

 • Klubbikonen klar för sin 21:a säsong – slår nytt rekord i ligan

  24.07.2018 Sport

  Dirk Nowitzki blir Dallas Mavericks trogen.

  Tysken Dirk Nowitzki är klar för ytterligare en säsong i NBA och Dallas Mavericks. Nästa säsong blir hans 21:a i Dallas och han blir då den spelare som spelat flest säsonger i en och samma klubb i NBA. Tony Parker väljer däremot att lämna San Antonio efter 17 säsonger.

 • Forbes: Michael Jordan haft största inkomsterna inom sportvärlden

  18.12.2017 Sport

  Basket, golf och F1 – satsa på dem om du vill bli rik.

  När tidningen Forbes rankar idrottsvärldens genom tiderna bäst förtjänande idrottare hittas tippade namn i toppen. Michael Jordan, Tiger Woods och Arnold Palmer är bekanta för åtminstone vänner av basket och golf.

 • Oladipo sänkte hela 47 poäng i Indiana Pacers seger

  11.12.2017 Sport

  Nytt poängrekord i en NBA-match för Victor Oladipo.

  Indiana-spelaren Victor Oladipo var på synnerligen bra spelhumör när Pacers mötte Denver Nuggets i en NBA-match i söndagens omgång. Han sänkte 47 poäng vilket är nytt personligt rekord.

 • Booker i exklusiv klubb: ”Det händer inte speciellt ofta”

  25.03.2017 Sport

  Blev sjätte spelaren någonsin att göra 70 poäng i en match.

  Devin Booker gjorde otroliga 70 poäng när hans Phoenix Suns förlorade mot Boston Celtics i nattens omgång av NBA. Booker är den sjätte spelaren i historien att nå den milstolpen.

 • Efter 21 år på toppen – nu lägger Garnett av

  24.09.2016 Sport

  Berättar om beslutet i en video på Instagram.

  Minnesota Timberwolves Kevin Garnett väljer att avsluta karriären efter 21 år i NBA. Det här meddelar han själv i en video på Instagram.

 • Legendaren avslutade med stil – 60 poäng i Bryants avskedsmatch

  14.04.2016 Sport

  Kobe Bryant spelade karriärens sista NBA-match.

  En era har tagit slut. En av de bästa basketspelarna genom tiderna avslutade sin proffskarriär på onsdag med en makalös match. Hatten av för Kobe Bryant.

 • Kobe Bryant lägger basketskorna på hyllan

  30.11.2015 Sport

  En av historiens bästa basketspelare avslutar sin karriär.

  Kobe Bryant, en av NBA-historiens allra bästa spelare, avslutar sin karriär efter den pågående säsongen. Det berättar Bryant själv i en dikt som publicerades natten mellan söndag och måndag.

 • NBA-stjärnan Kobe Bryants karriär kan vara över

  23.01.2015 Sport

  Kobe Bryants säsong och i värsta fall hela karriären kan vara i fara. Lakers-stjärnans axel skadades i matchen mot New Orleans i veckan, då han körde in mot korgen och dunkade in bollen.

 • Kobe Bryant tog sig förbi Jordan

  15.12.2014 Sport

  Kobe Bryant tog sig förbi Michael Jordan på listan över alla tiders mesta poängtjuvar i basketligan NBA. Lakersveteranen ligger ändå fortsättningsvis 6000 poäng från toppen.

 • Bryant yngst att nå milstolpe

  19.11.2014 Sport

  Basketstjärnan Kobe Bryant passerade som yngsta spelare genom tiderna gränsen på 32 000 gjorda poäng i NBA. Los Angeles Lakers-ikonen är nu fyra på alla tiders lista.

 • Bryant borta resten av säsongen

  13.03.2014 Sport

  Los Angeles Lakers stora stjärna Kobe Bryant kommet att missa resten av säsongen på grund av en knäskada. Bryant har haft problem med skador under hela säsongen.

 • Bryant avstår All star-match

  24.01.2014 Sport

  Kobe Bryant kommer inte att spela i All star-matchen den 16 februari. Bryant röstades fram till matchen av fansen men Lakers-spelaren som dragits med skadeproblem anser att han inte förtjänar platsen.

 • Bryant tillbaka - Lakers förlorade

  09.12.2013 Sport

  Efter nästan åtta månaders frånvaro från parketten var 35-årige Kobe Bryant tillbaka i NBA-hetluften i nattens omgång. Trots superstjärnans comeback föll Los Angeles Lakers mot Toronto Raptors på hemmaplan med 94-106.

 • Bryant stannar i Lakers

  25.11.2013 Sport

  Kobe Bryant har förlängt sitt kontrakt med Los Angeles Lakers. Det nya kontraktet håller Bryant i Los Angeles i två år till.

 • Bryant tillbaka i träning

  18.11.2013 Sport

  Los Angeles Lakers storstjärna Kobe Bryant gjorde i helgen sin första träning efter skadan som han råkade ut för i april. När Bryant är i matchform är fortfarande oklart.

 • NBA körde igång - blåvit debutant på bänken

  30.10.2013 Sport

  Erik Murphy var som andra finländare med i laguppställningen i en NBA-match. Speltid fick han ännu inte då hans Chicago Bulls förlorade mot regerande mästaren Miami Heat.