Hoppa till huvudinnehåll

Erfan Zeneli

 • SJK:s uppryckning räckte inte – föll tungt hemma mot Ilves

  20.08.2018 Sport

  Artem Vjatkin gjorde läckert mål i FC Lahtis förlustmatch.

  Alexei Eremenkos SJK avslutade matchen mot Ilves starkt men laget fick lämna planen utan poäng. Tre insläppta mål under den första timmen blev för mycket. Vi gjorde för många misstag, säger mittfältaren Johannes Laaksonen.

 • 0–12 i baken på två matcher – förnyat SJK vill vända underläget

  22.09.2017 Sport

  Erfan Zeneli har vunnit fyra cuptitlar – alla med HJK.

  Spelarna i SJK-truppen är väl medvetna om att statistiken från säsongens tidigare möten talar för en HJK-seger i lördagens cupfinal. För mig räcker en 1–0-seger, säger den erfarne cupvinnaren Erfan Zeneli.

 • Engström avgjorde derbyt: ”Det var riktigt kul”

  17.06.2017 Sport

  VPS befäste sin andraplats i tabellen.

  Jesper Engström blev stor matchhjälte för VPS i säsongens andra derby mot SJK. Engström avgjorde matchen i den 73:e minuten och VPS vann med 1–0.

 • Kalasträff av Obilor – HJK och IFK Mariehamn kryssade

  15.04.2017 Sport

  Obilors pärla kan bli årets mål i fotbollsligan.

  Faith Friday Obilor stod för ett riktigt drömmål när HJK spelade oavgjort mot IFK Mariehamn i dag. Backen slog till med ett snyggt volleyskott i den första halvleken.

 • SJK värvar talang och erfaren landslagslirare – Malolo och Zeneli förstärker

  10.04.2017 Sport

  Kontrakten täcker ligasäsongen 2017.

  Seinäjokiklubben SJK fortsätter att rusta upp för kampen om fotbollsmästerskapet. Klubben meddelar att man tecknat kontrakt för den pågående säsongen med Erfan Zeneli och Obed Malolo.

 • FC Inter får klassförstärkning i bottenstriden

  19.07.2016 Sport

  "Hämtar sådan kompetens som vi saknat denna säsong."

  En av förra säsongens bästa ligaspelare, Erfan Zeneli, flyttar till Åbolaget FC Inter med ett kontrakt som sträcker sig över resten av säsongen.

 • Ligaprofilerna Zeneli och Yaghoubi provspelar för kontroversiell klubb

  01.02.2016 Sport

  Spelarna prövar sina vingar i den kazakstanska ligan.

  Erfan Zeneli och Moshtagh Yaghoubi kommer att pröva på sina vingar för den kazakstanska klubben FK Šahtjor Karaganda under den pågående veckan. RoPS-tränaren Juha Malinen har tidigare lotsat klubben.

 • HJK till semifinal i Ligacupen

  06.03.2015 Sport

  HJK besegrade FC Lahti med 2-0 i kvartsfinalerna i Ligacupen. Erfan Zeneli och Mike Havenaar stod för Helsingforslagets fullträffar.

 • Alho målskytt i comebacken

  16.10.2014 Sport

  HJK:s Nikolai Alho återvände till laguppställningen efter skadeuppehåll och lyckades genast med målskyttet då HJK besegrade MyPa för den tredje gången den här säsongen. Slutsiffrorna skrevs 2-0 för HJK.

 • Zeneli återvänder till HJK

  09.08.2014 Sport

  Efter förra säsongen gick Erfan Zeneli från HJK till israeliska Maccabi Petah Tikva där han har spelat under våren. Nu har han skrivit på ett kontrakt med HJK som sträcker sig till säsongens slut.

 • Zeneli till Israel

  05.02.2014 Sport

  Erfan Zeneli lämnar som väntat den inhemska fotbollsligan. Spelarens nya klubb är den israeliska ligans Maccabi Petah Tikva F.C. Zeneli har spelat totalt 163 matcher och gjort 27 mål i HJK.

 • Fotbollsligans bästa premierades

  11.11.2013 Sport

  Henri Sillanpää, Gideon Bah, Erfan Zeneli och Tim Väyrynen valdes till ligasäsongens bästa spelare på sina respektive spelplatser. Årets ligatränare är Olli Huttunen.