Hoppa till huvudinnehåll

Bode Miller

 • Den tidigare alpinstjärnans stora sorg: ettåriga dottern dog i drunkningsolycka

  12.06.2018 Sport

  "Vi hade aldrig kunnat föreställa oss en smärta lik denna."

  Bode Miller och hans fru Morgan sörjer sin 19 månader gamla dotter Emeline Grier som drunknade i en swimmingpool under veckoslutet. Vi hade aldrig kunnat föreställa oss en smärta som den här, skriver Miller på Instagram.

 • Miller bekräftar sin pensionering: "Längtar inte efter det längre"

  31.10.2017 Sport

  Är USA:s främste alpina åkare i OS-sammanhang.

  Han är USA:s främste alpina åkare i OS-sammanhang, men nu är det över. Bode Miller har nu tagit det definitiva beskedet att lägga skidorna på hyllan.

 • Miller skar av sena i kraschen – se video

  06.02.2015 Sport

  Hemma-VM i alpint är över för Bode Miller. Amerikanen skar av en lårsena i samband med en svår krasch i torsdagskvällens super-G-tävling och har genomgått en operation.

 • Återvändarna i fokus

  04.02.2015 Sport

  Damerna öppnade alpina-VM med super-G och herrarna följer efter enligt samma mönster. Aksel Lund Svindal och Bode Miller kör sina första tävlingar för säsongen medan Andreas Romar är tillbaka i hetluften efter sin knäskada. Herrarnas super-G kl.19.55

 • VM ska få amerikanerna att tända för alpint

  02.02.2015 Sport

  Världsmästerkapen i alpin skidåkning arrangeras nu för sjätte gången i USA. Arrangörerna har tagit till några speciella knep för att höja på VM-febern.

 • Bode Miller ryggopereras

  18.11.2014 Sport

  Alpinåkningens amerikanske stjärna Bode Miller skall genomgå en ryggoperation, och återvänder till tävlingarna i januari. Miller hoppas fortfarande på att nå toppform till VM-tävlingarna i Beaver Creek.

 • Defago etta i Kitzbühel

  26.01.2014 Sport

  Den regerande olympiska mästaren i störtlopp, schweizaren Didier Defago, visade att han bemästrar också super-G då han vann världscupstävlingen i Kitzbühel.

 • Hemmaseger i Hahnenkammrennen

  25.01.2014 Sport

  Österrikaren Hannes Reichelt gladde hemmapubliken genom att vinna klassiska Hahnenkammrennen i Kitzbühel.