Hoppa till huvudinnehåll

Mariah Carey

 • Musiktest: Hur många ballonger sjöng Nena om och vem gav ut Sjömansvisor?

  20.04.2018 Kultur och nöje

  Yle Vegas musiktest!

  Yle Vegas musiktest! Testa dina pop/rockkunskaper och briljera för dig själv eller tävla med kompisen och se vem som får flest poäng!

 • Ho ho ho! Vilken jullåt är din favorit?

  17.12.2016 X3M

  Tipsa Anna-Karin inför jul-Önska!

  Det finns många härliga jullåtar, men vilken är egentligen den bästa? Rösta bland våra förslag eller kom med en helt egen favorit. X3M Önska sänder julspecial där ni bestämmer spellistan!

 • Semifinaldags för Saara Aalto!

  03.12.2016 Kultur och nöje

  Kvällens X Factor -sändning kan ses direkt på Sub tv.

  Kommer Saara Aalto att ta sig till final i sångtävlingen X Factor? Ikväll ska Aalto återigen försöka charma det brittiska folket, den här gången med låtar av Mariah Carey och Sia. Sändningen kan ses direkt på Sub tv eller Katsomo med start klockan 22.

 • Giganternas kamp på Vegatoppen

  22.05.2015 Kultur och nöje

  Jannike får hårt motstånd.

  Den här veckan ser det ut att bli giganternas kamp på Vegatoppen. Det blir Jannike vs. Susann. Och samtidigt håller alla på att spänna fast säkerhetsbältena inför ESC-finalen.

 • Hon är silver och guld

  15.05.2015 Kultur och nöje

  Första gången i Vegatoppens historia

  Hon är både drottning och prinsessa på Vegatoppen den här veckan. Jannike Sandström gick rakt upp på första plats med nya skivan Into the sun och den föregående singeln hänger kvar på en andra plats.

 • Kitts chaufför utmanare på Vegatoppen

  08.05.2015 Kultur och nöje

  Paul Oxley´s Unit ny etta och många intressanta utmanare

  Det har hänt mycket på Vegatoppen under veckan som gick. Två av utmanarna kom in på listan medan Saara och Joakim Berg & Lisa Nilsson tog farväl.

 • Röstakrobaten Mariah och poeten Danny

  01.05.2015 Kultur och nöje

  Saara in och Ella ut.

  Nu har hon debuterat som skivartist och Smoukahontas heter nu Saara. Hon blev den enda utmanaren som kom in på Vegatoppen den här veckan.

 • Robin gillades i Skivrådet

  15.03.2013 Kultur och nöje

  Melodifestivalvinnaren Robin Stjernberg fick de flesta lyssnarna i dagens Skivråd att visa tummen upp. Men exakt hur kommenterade ni?