Hoppa till huvudinnehåll

Ben Affleck

 • Ewan McGregor och Ben Affleck skjuter över målet

  20.01.2017 Kultur och nöje

  Allt fler skådespelare väljer att regissera. Ofta sig själva

  Robert Redford har gjort det. Clint Eastwood likaså. Lyckats ta steget från att spela till att regissera. Och just nu är Ben Affleck och Ewan McGregor aktuella med filmer de både regisserar och spelar huvudrollen i.

 • Filmrecension: Ben Affleck skjuter sönder bilden av den triste bokföraren

  11.11.2016 Kultur och nöje

  Autistisk bokförare med mördande instinkter i tuff thriller.

  Ben Affleck har spelat många roller i allt från indiefilmer till storskaliga spektakel. Men vad händer när han spelar en man som överhuvudtaget inte har en aning om hur man spelar – som är konstant nollställd?

 • Vi mäter spänningen i Gone Girl

  03.10.2014 X3M

  Vi gick på bio och såg Gone girl, en film som sägs vara en riktig nagelbitare. För att se hur spännande den egentligen är bar vår recensent en pulsmätare. Här är resultatet.

 • Affleck och Bornebusch på duken

  03.10.2014 X3M

  Det är fredag och premiärdags! Den här veckan finns det mycket att välja mellan. Allt från den omtalade Hallonbåtsflyktingen till dokumentären Ulvilan Murhamysteeri om fallet Auer och thrillern Gone Girl.

 • Nya Batmanfilmen försenas

  20.01.2014 X3M

  Den nya Batman-filmen finns inte ännu. Ändå är den redan vilt diskuterad. Först för att Ben Affleck valdes att spela Batman, och nu för att den försenas.

 • Promised Land – ingen lantlig idyll

  10.10.2013 Kultur och nöje

  "Promised Land" är ingen reklamaffisch för en ”levande landsbygd”. Istället för böljande fält i motljus ställs vi inför en småstad där avfolkningen går snabbt. Så vad göra? Satsa på naturgas, naturligtvis! Problemet är bara att det inte är en problemfri lösning. Inte alls.

 • Ben Affleck om Batman

  18.09.2013 X3M

  Ben Affleck hade ingen aning om vilka reaktioner nyheten om hans roll som Batman skulle väcka. Han bryr sig inte heller.