Hoppa till huvudinnehåll

Backyard Babies

 • Musiktest: Vilken är Chers största hit och varifrån kommer Backyard Babies?

  15.03.2019 Kultur och nöje

  Svenska Yles musiktest!

  Svenska Yles musiktest! Testa dina pop/rockkunskaper och briljera för dig själv eller tävla med kompisen och se vem som får flest poäng!

 • Hannes förbättrar världen med power rock

  30.06.2016 Kultur och nöje

  Shiraz Lane öppnar för Tuska på Tavastias förfest.

  Det här veckoslutet invaderas Helsingfors igen av svartklädda, skräckinjagande metalldiggare när Tuska kör igång. Men i den mån det fortfarande förekommer dylika fördomar, lär festivalen i själva verket höra till de fredligare tillställningarna. Det bekräftar också Hannes Kett, sångare i lovande rockbandet Shiraz Lane.

 • Videolistan för den bästa nordiska musiken 2001

  28.05.2016 Arkivet

  Från 22 Pistepirkko till Björk och Röyksopp.

  Nordiska videolistan, som började snurra 2001, var Programmet för nordisk musik. Nordiska videolistan hade inga musikaliska gränser, endast geografiska gränser. På webben fick man rösta på sina favoriter. Från 22 Pistepirkko till Björk och Röyksopp.

 • Schyssta nya låtar bortom mainstream vol. 7

  17.07.2015 Kultur och nöje

  Strömmen av ny musik är stridare än någonsin och det är helt omöjligt för gemene strölyssnare att ens försöka hänga med i alla svängar. Därför presenterar jag med lagom ojämna mellanrum tips på nya schyssta låtar som glatt mig den senaste tiden.

 • Backyard Babies är tillbaka

  29.05.2015 X3M

  Nicke Borg berättar att ett nytt album är på kommande.

  Svenska Backyard Babies har släppt en ny låt efter sju års paus. Vad säger Nicke Borg om bandkollegan Dregens självbiografi och vilken bok har han läst i fyra år?