Hoppa till huvudinnehåll

Giorgio Chiellini

 • Miraklet i Milano: Sverige fullbordade VM-skrällen – ”Nästan så att jag börjar gråta”

  14.11.2017 Sport

  Sverige klart för fotbolls-VM.

  Det svenska herrlandslaget i fotboll är klart för VM-slutspel. Den avgörande kvalmatchen mot Italien gick helt enligt Sveriges planer, 0–0 på San Siro innebär svenskt jubel. Det är nästan så jag börjar gråta faktiskt. Det är helt sjukt, säger landslagstränaren.

 • Direkt: Barcelona vill ha revansch mot Juventus

  12.09.2017 Sport

  Stormöte öppnar Yles Champions League-höst.

  När Champions League-gruppspelet sparkar igång för höstens del på Yles kanaler, är det med ett genuint stormöte enligt europeiska mått mätt. Kvällens godbit är FC Barcelona mot Juventus, en repris på fjolårets kvartsfinal.

 • Se Champions League-finalen mellan Juventus och Real Madrid

  03.06.2017 Sport

  Finalen börjar klockan 21.45 och sänds direkt i TV2.

  Finalen börjar klockan 21.45 och sänds direkt i TV2 och på Arenan. Antti Koivukangas refererar på svenska.

 • Nytt mirakel aldrig aktuellt – Barcelona nollades av Juventus

  20.04.2017 Sport

  Efter tidernas mäktigaste vändning åkte "Barca" snöpligt ut.

  Mot PSG gjorde Barcelona sex mål på en hemmamatch och stod för Champions League-historiens mäktigaste vändning. Mot Juventus gjorde ”Barca” inte ett enda mål på 180 minuter och försvann snöpligt ur turneringen.

 • Juventus manglade Barcelona – Dybala matchhjälte

  12.04.2017 Sport

  Juve vann med 3–0 och kopplade grepp om kvartsfinalen.

  Barcelona är nere för räkning. Igen. Juventus kopplade grepp om Champions League-kvartsfinalen då man vann med 3–0 på hemmaplan.

 • Chiellini matchhjälte då mästarna skickades hem

  27.06.2016 Sport

  Italien vidare - mästarna utslagna.

  Italien var något överraskande det bättre laget i åttondelsfinalen mellan finalisterna från EM-turneringen 2012. På Stade de France slog italienarna Spanien med 2–0.

 • Vilt italienskt firande – slog Belgien i stormötet

  13.06.2016 Sport

  Gli Azzuris defensiv nollade Belgien i EM-slutspelet.

  Italien höll nollan. Har ni hört den förut? Jodå. Den italienska defensiven lyckades hålla Belgien på mattan i EM-slutspelets första stormatch.

 • Suarez återvänder efter jättestraffet – ”Jag är smartare nu”

  23.03.2016 Sport

  Luis Suarez långa avstängning är över.

  Han bet Giorgio Chiellini i axeln och blev fotbollsvärldens största skämt. Nu får Luis Suarez spela landslagsfotboll igen då hans långa avstängning är över.

 • Chiellini missar CL-finalen

  04.06.2015 Sport

  Backen lider av en vadskada.

  Juventus får klara sig utan backen Giorgio Chiellini i lördagens final i Champions League. Chiellini lider av en skada i vaden.

 • Chiellini: Mina tankar är hos Luis

  27.06.2014 Sport

  Den italienska försvararen Giorgio Chiellini som blev biten i axeln av Luis Suarez i samband med VM-matchen mellan Italien och Uruguay ger sitt stöd åt uruguayanen. Chiellini tycker att Suarez straff på nio matcher och fyra månader är för hårt.

 • Luis Suarez sågades i Sporthörnan

  26.06.2014 Sport

  Luis Suarez tandepisod i fotbolls-VM fördömdes hårt av panelisterna i Sporthörnan. Konstateranden som "det är synd om honom", "folk som biter andra behöver hjälp" och "det här med fel i huvudet skriver jag under", lades fram av Jessica Lagerblom, Janne Isaksson och Antti Koivukangas.

 • Fyra månader för Suarez

  26.06.2014 Sport

  Den uruguayanske fotbollsspelaren Luis Suarez stängs av i nio landslagsmatcher, varav den första är Uruguays åttondelsfinal mot Colombia på lördag. Ytterligare stängs Suarez av från allt vad fotboll beträffar i fyra månader. Uruguays fotbollsförbund överklagar domen.

 • Suárez version vs Chiellinis - läs också Scholes kommentarer

  25.06.2014 Sport

  Luis Suárez tycker att kontakten med Giorgio Chiellini inte var märkvärdig. Lagkamraten Diego Lugano kompar. Chiellini är naturligtvis av annan åsikt. Även Paul Scholes tar ställning.