Hoppa till huvudinnehåll

horoskop

 • Den estniska paradoxen - magin bakom digitaliseringen imponerar föga

  07.10.2017 Utrikes

  Esterna tror både på digitalisering och astrologi

  Esterna marknadsför sitt land som digitaliserat och med ena foten i framtiden, men vardagen styrs minst lika mycket av astrologiska konstellationer och sneda självbilder. På gott och ont, konstaterar Gustaf Antell i korrespondentkolumnen. Till exempel spådomarna om Estlands ekonomi lär oftast lyckas riktigt bra.

 • Nu börjar getens år

  18.02.2015 X3M

  Idag firas det kinesiska nyåret. Hästens år övergår till förmån för getens. Vad innebär det här för dem som föds under det kommande året?

 • Ishockeyhoroskopet: Finlands ultimata uppställning i OS

  07.01.2014 X3M

  Det är mycket prat om ishockey nu. Både om vinnande juniorer och aspirerande seniorer. Finlands OS-lag presenterades för bara några timmar sedan och efter en snabb research förutspår vi härmed den ultimata laguppställningen i Sotji - utgående från spelarnas stjärntecken.

 • Cats on Fire är musik och allvar

  07.04.2011 Arkivet

  Cats on Fire är heta.

  En sympatisk och allvarlig Mattias Björkas från indiebandet Cats on Fire gästar Min Morgon. Bandets skivor har getts ut i flera länder, men de har ändå inte otroligt många fans i Finland.

 • Astrologi - vad säger horoskopet?

  24.05.2010 Arkivet

  Hur som helst är astrologi inte alltid så vetenskapligt.

  Astrologin studerar sambandet mellan solsystemets planeter samt solen och månen för att förutspå livet på jorden. Här får vi se astrologer i arbetet och höra vad de tror om framtiden.

 • Professorsrundan undersöker ovetenskap

  17.01.2008 Arkivet

  Dessa irrläror kräver hårda tag, menar Nils Mustelin.

  När professorerna i Professorsrundan tar itu med humbugen och ovetenskapen är det inte lika mysigt. Dessa irrläror kräver hårda tag, menar Nils Mustelin och hans gelikar.