Hoppa till huvudinnehåll

brådska

 • Enkät: Finländare förstår inte varandra

  27.07.2016 Inrikes

  Bara fem procent känner sig förstådda.

  Finländare förstår inte varandra. Mest problem har vi att förstå vår partner och våra släktingar. Var tredje har dessutom regelbundet svårt att förstå sin chef. Övriga kolleger förstår vi ännu sämre.

 • EU: Vi stressar för mycket på jobbet

  07.09.2014 Inrikes

  Nu vill EU att folk ska hinna dra andan också på arbetstid. Arbetsrelaterad stress kostar för mycket, och därför vill EU komma åt de värsta problemen. Finland är aktivt med i kampanjen.

 • "Annat viktigare än konkurrensutsättning"

  28.08.2013 Västnyland

  Brådska är ingen giltig orsak för att slarva med konkurrensutsättningar. Men Raseborgs stads tekniska central skyller trots det på brådskan när allt inte gick rätt till med Ekenäs trafikcentrum och Lönnbergska huset i Karis.

 • Joen lumo - en kärleksförklaring till en å

  02.08.2013 Västnyland

  Sjundeåbon Antti "Aki" Rahikka jobbar som bäst med naturdokumentären "Joen lumo". Enligt honom är filmen en följd av kärlek vid första ögonkastet.

 • Dyra tomter upprör stugägare vid Andra sjön

  21.05.2013 Österbotten

  Nykarleby stad och Föreningen Andra sjön har hamnat på kollisionskurs. Stadens prisnivå på stugtomterna vid Andra sjön är otänkbar, säger Jan-Erik Frostdahl, själv politiker och stugägare.

 • Det brådskar med Kasköbanan

  26.11.2012 Österbotten

  Det brådskar att rusta upp Kasköbanan. Det visar en färsk utredning. Banan är den svagaste länken i den planerade öst-västliga trafikkorridoren som sträcker sig från norska Atlantkusten till Ryssland. Barbro Westerberg rapporterar!