Hoppa till huvudinnehåll

Los Angeles County

 • Bekräftat: Det blir ett returmöte mellan Wilder och Fury – möts 2020

  01.06.2019 Sport

  Wilder meddelade om matchen på Twitter.

  Deontay Wilder och Tyson Fury kommer att mötas igen. Ett halvår efter matchen i Los Angeles meddelade Wilder på Twitter att ett returmöte kommer att ske. Matchen uppges gå av stapeln någon gång i början av 2020.

 • Hundratals hem förstörda i Kaliforniens brandinferno

  08.12.2017 Utrikes

  Bitte Westerlund: "Vi såg stora lågor i närheten av huset".

  De stora skogsbränderna i södra Kalifornien har nu förstört 440 hem och andra byggnader nordväst om Los Angeles. Över 230 000 människor har evakuerats. Bland dem Bitte Westerlund som tvingades fly från Los Angeles-förorten Bel-Air.

 • Brandinfernot i södra Kalifornien fortsätter

  07.12.2017 Utrikes

  Vindförhållandena är de sämsta möjliga.

  Omfattande eldsvådor fortsätter att rasa i södra Kalifornien. På onsdagen nådde de också exklusiva fastigheter i Los Angeles-förorten Bel-Air. Över 230 000 människor i Los Angeles och Ventura har beordrats att lämna sina hem.

 • En Star Wars-stjärna har slocknat - Carrie Fisher är död

  27.12.2016 Utrikes

  Fisher blev världskänd i sin roll som prinsessan Leia.

  Den amerikanska skådespelaren Carrie Fisher har dött 60 år gammal. Hon är bäst känd för sin roll som prinsessan Leia i Star Wars-filmerna och har senare bland annat jobbat för att minska stigmatisering av personer med bipolär sjukdom.

 • Skogsbrand utom kontroll öster om Los Angeles

  18.08.2016 Utrikes

  Flera tusen brandmän har snabbinkallats för att hjälpa till.

  Skogsbränderna öster om Los Angeles i Kalifornien sprider sig utom kontroll. Flera tusen brandbekämpare sällar sig under torsdagens lopp till 1 300 brandmän som inte har lyckats få branden under kontroll i bergspasset Cajon Pass.