Hoppa till huvudinnehåll

romance

 • Ett tjugotal kvinnor tävlade om Karisbon Christoffers kärlek på tv - "man är inne i en bubbla och blir lite mera känslig"

  14.07.2019 Kultur och nöje

  Christoffer Forsman från Karis var den finska bachelorn.

  Christoffer Forsman från Karis var årets bachelor i Bachelor Suomi. "Allt är på riktigt, men kan vara psykiskt tungt."

 • My Tengström: Fem saker jag lärt mig om nätdejting

  10.06.2019 X3M

  Så här lyckas du på dejtingappen.

  Jag har aldrig hittat någon via en dejtingapp. Men det har andra. Hur är frågan? I podden Imperfekt får du höra hur du lyckas med nätdejting.

 • Jag älskar dig av hela min hjärna - förälskelsen styrs inte alls av hjärtat

  19.05.2018 Vetamix

  Vad händer i din hjärna när du blir kär?

  Förälskelse är en stark form av beroendekänsla. Du får en kick av att vara förälskad på samma sätt som om du hoppade fallskärm eller tog droger.

 • Jag fejkar orgasmer

  06.07.2017 Sex & sånt

  Fejkar orgasmer och njuter inte längre av sexet alls.

  Jag är en flicka som aldrig har fått orgasm vid samlag med min pojkvän, men jag låtsas. Nu njuter jag inte alls. Vad ska jag göra? Kan han märka att jag fejkar?

 • Vi har ett dåligt sexliv

  06.07.2017 Sex & sånt

  Hjälp oss att få tillbaka vårt sexliv!

  Hejsan! Jag har sällskapat med min pojkvän nu i ett år och vårt sexliv fungerar inte alls, eller ärligt talat så har vi inget sexliv. I början fungerade det bra, men nu har han ingen sexlust över huvud taget. Jag vill jättegärna ha vårt sexliv tillbaka, men jag vet inte alls vad jag ska göra. Problemet sitter till största delen mellan öronen på min pojkvän. Han kan inte se mig som en älskare i sängen och på samma gång mor till hans barn. Jag är rädd för att vårt förhållande tar slut om vi inte får problemet löst. Tack på förhand!

 • Angina av hångel?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Blev jag smittad via hångel?

  Jag är en 13-årig tjej som var på en fest och hånglade med en kille - och nu har jag kanske fått angina! Vad ska jag göra? Tänk om mina föräldrar frågar hur jag har fått det!

 • Är jag ovanligt svartsjuk?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Svartsjuka.

  Hej! Jag är en 20-årig tjej som har varit ihop med världens sötaste kille i snart två år. Vi har ett bra förhållande på många sätt men en sak som stör mig är att jag inte kan släppa tanken på de tjejer han har varit med tidigare, innan vi träffades. Fastän jag vet att det här är det första seriösa förhållandet för oss båda och försöker intala mig själv att det är dumt att grubbla över sånt som hänt tidigare som ändå inte hade så stor betydelse, så fortsätter tankarna att gnaga i mig. Vad kan jag göra för att komma över dom här känslorna? Är jag ovanligt svartsjuk eller bara oerfaren när det gäller förhållanden?

 • Vill ha sex - men med vem?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Sex fast man inte har en kille?

  Jag är en 19-årig tjej som vill ha sex med en kille, men har ingen kille. Varje gång jag ser på film/tv och dom har sex där så vill jag själv också, men när man inte har någon att ha med. Och ingen vill vara ihop med mig. Har varit singel hela livet. Alla andra har pojk/flickvänner men inte jag.

 • Är det skönt att ha sex och vilket är det bästa stället?

  14.06.2017 Sex & sånt

  Bästa och skönaste stället att ha sex?

  Jag är en pojke som är 17 år. Min flickvän vill ha sex med mig. Men är det skönt att ha sex? Och vilket är det bästa stället att ha sex på?

 • Är jag den sista oskulden?

  14.06.2017 Sex & sånt

  20 och oskuld.

  Jag är en snart tjugoårig tjej som inte ännu har haft samlag med någon. Är det onormalt? Har nog hånglat och "använt händerna" med killar, men det känns som om jag skulle vara den enda som ännu är oskuld och snart tjugo år.

 • Fungerar plastfolie som preventivmedel?

  14.06.2017 Sex & sånt

  Plastfolie istället för kondom?

  Hej! Jag är en tjej på 16 år med ett ganska stort problem. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 2 år. Jag kan inte äta p-piller så vi använder kondom när vi har sex, och ibland använder vi plastfolie. Men nu har jag ändå blivit med barn och min pojkvän tror att jag har varit otrogen. Han säger att han tänker göra slut om jag inte säger vem det är, men jag har ju inte varit otrogen! Snälla hjälp mig!

 • Teaterrecension: Stökigt, men skarpt om dagens samhälle

  16.02.2017 Kultur och nöje

  Stökigt, men skarpt om dagens samhälle.

  Vi äter djur, men inte människor. Eller gör vi? Kanske vårt samhälle blivit så kallt och hårt att bara kannibalismen ur filmen Kocken, tjuven, hans fru och hennes älskare fungerar som metafor för det som pågår idag.

 • Bröst - när börjar de växa?

  10.10.2016 Sex & sånt

  Alla mina kompisar har redan bröst, men det har inte jag.

  Jag är 15 år och är tjej. Alla mina kompisar har redan bröst och könshår men jag har inget alls! Är jag onormal? Jag vågar inte heller ha en pojkvän eftersom mina bröst är så platta.

 • Prata om barn på första dejten?

  21.05.2016 X3M

  Hur tidigt ska man dela sina framtidsplaner?

  De flesta av oss har säkert någon form av drömmar om vad framtiden ska föra med sig. Men i ett hur tidigt skede ska man dela med sig av de här drömmarna med en person som man dejtar?

 • Sexualupplysningsserien "Sex på kartan"

  06.04.2016 Vetamix

  En serie om människans anatomi, förälskelse, sex med mera.

  "Sex på kartan" är en animerad sexualupplysningsserie på sju avsnitt. I serien bekantar vi oss närmare med människans anatomi och begrepp som förälskelse, sex, onani och preventivmedel. Serien lämpar sig för högstadiet och uppåt.