Hoppa till huvudinnehåll

Sportmagasinet (Sverige)

 • Den niofaldiga FM-guldmedaljören ingen hört talas om

  27.01.2017 Sport

  MArkku VAhtila har nio FM-guld i gymnastik.

  I Finland finns en mängd toppidrottare, och hela idrottsgrenar, som är mer eller mindre obekanta för den stora allmänheten. En av dem är gymnasten, specialisten, som vunnit FM-guld på ringar de nio senaste åren i rad. Vet DU vad han heter?

 • Eklöv: I Danmark är idrott roligt på riktigt

  23.11.2016 Sport

  Danmarks framgångssaga ur redaktörsperpektiv.

  De danska idrottsframgångarna de senaste åren har väckt stort intresse. Team Danmark som har ansvar för den danska idrotten har satsat mycket på att skapa en trivsam idrottsmiljö. Och det är idrottsmiljön som jag anser att är nyckelordet i den danska framgången.

 • Idrottare: "Så här lyckas du på sociala medier!"

  20.09.2016 Sport

  Fem tips av en expert på sociala medier.

  Sociala medier har fått en allt viktigare roll på sponsormarknaden. Genom sociala medier kan företag få stor exponering. Om du på sociala medier lyckas få massor av följare blir också du ett intressant sponsorobjekt. Men det gäller att veta vad man sysslar med på sociala medier för att lyckas.

 • Sommaren är räddad! Mellan mästerskapen kan du kolla in Sportmagasinet på Arenan

  16.06.2016 Sport

  Avsnitten finns nu på Yle Arenan i ett års tid.

  Nyfiken på de OS-aktuella idrottarna, eller arbetet bakom bollsportsundret Island? Stiglöpning kanske är din grej och vad är egentligen e-sport? Det här är bara några av de teman som Sportmagasinet har bjudit på under det senaste året. Och den bästa nyheten för alla idrottsälskare? Jo, Sportmagasinet finns numera ett helt år på Arenan! Här hittar du alla avsnitt.

 • Krista Pärmäkoski: Det långsiktiga arbetet börjar ge resultat

  19.04.2016 Sport

  Pärmäkoski ett hett namn i hemma-VM i Lahtis.

  En så gott som perfekt avslutning på världscupsäsongen gav Krista Pärmäkoski en fjärde plats i totalcupen, efter tre norskor. Det långsiktiga arbetet som lagts ned börjar ge resultat. Det bådar gott inför hemma-VM nästa år.