Hoppa till huvudinnehåll

återhämtning

 • Återhämtning är den nya superkraften - viktigt med pauser i vardagen

  04.02.2018 Samhälle

  Stress är inte farligt så länge du återhämtar dig.

  Stress i sig är inte farligt, så länge vi klarar av att återhämta oss säger Mikaela Wiik som är sakkunnig inom fysisk aktivitet och återhämtning. Små stunder av lugn och ro varje dag är viktiga för att vi ska må bra.

 • Finansministeriet: Små tecken på återhämtning

  14.04.2016 Inrikes

  Exporten är dock fortsatt svag.

  Det finns tecken på att Finlands ekonomi långsamt är på väg mot det bättre, uppger Finansministeriet som offentliggör en prognos senare i dag.

 • Tillväxt i Finland blir lika låg som i Grekland

  05.11.2013 Utrikes

  EU-kommissionen förutspår att ekonomin i Europa gradvis återhämtar sig nästa år. Tillväxten kommer att vara blygsam; 1,4 procent i hela EU och bara 1,1 procent i euroområdet. I Finland kommer den att vara endast 0,6 procent.

 • Förbundspennan: Återhämtning

  30.10.2013 Sport

  Just nu är vi orienterare inne i en viloperiod. Viloperioden, det är perioden efter säsongen då det är meningen att idrottaren ska vila både fysiskt och mentalt från orientering och träning.

 • Fed överraskar med fortsatt stödköp

  19.09.2013 Utrikes

  Tvärtemot förhandsspekulationerna så kommer den amerikanska centralbanken inte att minska stödköpen av obligationer. Beslutet motiverades med att USA:s ekonomiska återhämtning inte är tillräckligt stark. Centralbankens överraskande besked fick börserna att stiga rejält. Mette Nordström rapporterar!

 • Finanskrisen syns ännu i Irland

  12.04.2013 Ekonomi

  Eurogruppens finansministrar har beviljat Irland och Portugal sju tilläggsår för att återbetala sina nödlån. Irland börjar långsamt repa sig från finanskrisen, men de sociala omkostnaderna har varit stora. Tv-Nytts reporter Dan Ekholm har besökt en spökstad 100 kilometer norr om Dublin.

 • Vartiainen: Inhemsk efterfrågan viktigare än export

  11.01.2013 Inrikes

  Finlands ekonomiska tillväxt bygger i framtiden inte på export, utan på inhemsk efterfrågan. Det säger överdirektören för Statens ekonomiska forskningscentral VATT, Juhana Vartiainen i en intervju för nättidningen Talousteema.

 • Malala fick träffa sin familj

  26.10.2012 Utrikes

  Nu har den pakistanska flickan Malala Yousufzai, som tidigare den här månaden sköts i huvudet av talibanrebeller, fått träffa sin familj. Malala flyttades till ett sjukhus i Birmingham för några veckor sedan.

 • "Oslo återhämtade sig skrämmande fort"

  23.07.2012 Österbotten

  Det säger Jens Nyman från Vasa. Han flyttade till Oslo för tre år sedan och jobbar som butikschef i centrum. Han säger att det gick skrämmande snabbt för invånarna att återgå till vardagen efter händelsen.

 • G20: IMF får mera pengar

  19.06.2012 Ekonomi

  G20-länderna har kommit överens om att Internationella valutafonden IMF får mera pengar till sin krisfond. IMF-chefen Christine Lagarde säger till nyhetsbyrån AFP att länderna beviljar 360 miljarder euro för att lugna finansmarknaden.