Hoppa till huvudinnehåll

Mia Hafrén

 • A cappella-gruppen Fork slutar efter 22 år tillsammans: "Det känns väldigt emotionellt och samtidigt som en liten lättnad"

  06.05.2019 Kultur och nöje

  Avslutar karriären med både shower och turnéer.

  I dag kom nyheten om att a cappellagruppen Fork lägger ned nästa år. En av medlemmarna, Mia Hafrén, säger att det känns väldigt emotionellt. "Det är som ett litet barn vi har fött och som har vuxit upp, som vi har närt och som vi sedan måste släppa iväg", säger hon.

 • Musikgruppen Fork lägger ner nästa år

  06.05.2019 Kultur och nöje

  Gruppen meddelade om sitt beslut i dag.

  Efter 22 år av musicerande slutar a cappella-gruppen Fork år 2020. Gruppen meddelade om sitt beslut med en video på sin hemsida och sociala medier idag.

 • Unika a capella-gruppen FORK i Nästan unplugged: ”Att skapa är fruktansvärt”

  12.10.2018 Yle Fem

  På hemma i säsongens nästsista program.

  I över 20 år har FORK fått publiken att sätta förvåningens finger i häpnadens mun, och kreativiteten verkar inte ha några gränser. A capella-kvartetten funderar i sitt avsnitt av Nästan unplugged på sina brister, styrkor och sin ålder.

 • Mia Hafrén hade turen att bli skådespelare

  17.07.2017 Kultur och nöje

  Mia Hafrén berättar om sin karriär.

  Skådespelare, manusförfattare och “forkare”. Mia Hafrén är känd från bland annat a capella-gruppen Fork och Mamma Mia pjäsen som gick på Svenska Teatern år 2014. Benny Törnroos träffade Mia för att samtala kring hennes karriär som skådespelare och hur hon håller alla bollar i luften med Fork samtidigt som hon står på teaterscenen.

 • De Eurovisa ger poäng till ”The Big Five”

  22.04.2017 Eurovision

  Gäster är Mia Hafrén och Christoffer Strandberg.

  I det tredje och sista avsnittet bedöms förutom vinnarfavoriten Italien också Norges och Estlands bidrag. Gäster är Mia Hafrén och Christoffer Strandberg.

 • "Så länge ni inte jämför mig med Meryl Streep"

  27.09.2014 X3M

  Mia Hafrén är en av huvudrollsinnehavarna i pjäsen Mamma Mia! som har premiär på lördag. Hon gästade Succémorgon och Mamma Mia!-temat till ära hade Ted också förberett en liten grej där Mia fick välja mellan olika trion av män.

 • Jörn Donner och Thomas Lundin söker mansrollen

  03.09.2014 Titta och lyssna

  “Kramtillvaron är inte så viktig”. Bl.a. Jörn Donner och Thomas Lundin ger sin syn på manlighet och faderskap i Efter Nio. Vi tittar naturligtvis också lite på kvinnorollen.

 • Mmm som i musik, mamma och Mamma Mia

  23.07.2014 Vega

  Mia Hafrén är en av Vegas sommarpratare 2014.

  I mitten av januari när skådespelaren och sångaren Mia Hafrén åt frukost på ett hotell i norra Tyskland ringde telefonen. -När jag såg vem som ringde, gick min puls upp till 200. Om telefonsamtalet kom med ett Ja skulle jag verkligen få nånting att fundera på.

 • Här är Vegas sommarpratare 2014

  03.06.2014 Vega

  I årets sommarprat åker vi från efterfester i Hollywood till sjuttiotalets militärkupp i Chile. Vi blickar ut över åkrar i Palvis och rymmer från barnhem i Sibbo. Låt oss presentera de fyrtio modiga som bjuder på sin berättelse i sommar.

 • Abba på svenska blir en utmaning

  14.03.2014 X3M

  I höst spelas musikalen Mamma Mia! på Svenska teatern i Helsingfors. Vi träffade tre av skådisarna, som inte alls lyssnat på Abba sedan de fick beskedet om en roll.

 • De ska lysa på scen i Mamma Mia!

  14.03.2014 Kultur och nöje

  Många av de bärande rollerna i Svenska Teaterns musikalsatsning Mamma Mia görs av erfarna finlandssvenska skådespelare. Huvudrollen Donna spelas av Mia Hafrén. Andra finlandssvenska namn bland huvudrollerna är Anna Hultin, Maria Sid, Riko Eklundh och Kristofer Möller.

 • Artistporträtt: Kaj Chydenius

  15.10.2009 Arkivet

  Med många visor som hör till den finska sångskatten.

  Kaj Chydenius har komponerat många visor som hör till den finska sångskatten, såsom Kalliolle kukkulalle och Kenen joukossa seisot. Han har också deltagit i otaliga teaterproduktioner på finska och svenska.