Hoppa till huvudinnehåll

Badhotellet

 • Fem säsonger av Badhotellet garanterar en sommar med sol och intriger

  14.05.2018 Yle Fem

  Ny fjärde säsong startar och alla de äldre finns på Arenan.

  Sommaren 1931 innebär förändringar på Andersens Badehotel på den danska västkusten. När fjärde säsongen av omtyckta serien Badhotellet startar har Fru Andersen efter sjukdom dragit sig lite tillbaka och gett Fie större ansvar.

 • Från Andersens Badehotel, via Sandhamn till Tanzania - Alla tiders dramasommar på Yle Fem och Arenan

  11.05.2018 Yle Fem

  Rikt utbud av nordiskt drama förgyller sommarkvällarna.

  Aldrig tidigare har Yle Fem bjudit på ett så rikt dramautbud som sommaren 2018. Det utlovas ett flertal nya serier och även repriser på populära program. Dessutom kompletteras utbudet med ett par serier på svenska, eller med svensk textning, från Yles övriga kanaler.

 • Sommar med bekymmer i det fördolda

  16.09.2017 Yle Fem

  Tredje säsongen av danska Badhotellet på Yle Fem.

  Det har igen blivit sommar, och i dramaserien Badhotellet öppnar Molly Andersen för ännu en säsong . Året är 1930 och kraschen på Wall Street och den stora depressionen kastar ett mörkt moln över Europa. Gästerna på badhotellet i vackra Nordjylland har också helt andra bekymmer – inte minst i det fördolda.

 • Optimism och kärleksbekymmer på Andersens Badehotel

  16.09.2016 Yle Fem

  Säsong 2 av Badhotellet på Yle Fem

  Pigan Fie och hotellägare Molly Andersen öppnar igen dörrarna. Välkommen till ännu en sommar på Andersens Badehotel. Det har gått ett år sedan vi träffade stamgästerna och när vi nu ser dem igen i säsong 2 skriver vi år 1929.