Hoppa till huvudinnehåll

Tjockare än vatten

 • Molly Nutley: En mer vuxen och spännande Kim

  02.11.2016 Yle Fem

  Gör entré i tredje avsnittet av Tjockare än vatten.

  I det tredje avsnittet av Tjockare än vatten är det dags för bekant karaktär från första säsongen att göra entré. Lasses dotter Kim kommer tillbaka under dramatiska förhållanden.

 • Linda Zilliacus: Jag har länge velat spela polis

  26.10.2016 Yle Fem

  Spelar Laura Nord i andra säsongen av Tjockare än vatten.

  Den andra säsongen av Tjockare än vatten har kört igång på Yle Fem och Arenan. Redan i det första avsnittet fick vi träffa polisen Laura Nord, spelad av Linda Zilliacus, när hon kom till pensionatet för att varna syskonen för stormen. Och det kommer att bli mer Laura i kommande avsnitt.

 • Möt syskonen Waldemar

  18.10.2016 Yle Fem

  Se intervjuer med skådespelarna i Tjockare än vatten.

  Kommer ni ihåg syskonen Waldemar? Lasse, Oskar och Jonna som kämpade för att ärva familjens pensionat ute på Åland? I den andra säsongen av Tjockare än vatten återförenas de igen för att driva pensionatet medan oförrötterna fortsätter att tränga sig på.

 • Mörkret sänker sig över Waldemars pensionat

  17.10.2016 Yle Fem

  Tjockare än vatten 2 utspelar sig på ett vintrigt Åland.

  Andra säsongen av Tjockare än vatten är här. Vi träffar åter syskonen Waldemar som nu gemensamt äger pensionatet på Åland som de ärvt efter sin mamma Anna-Lisa. Tillsammans skall de tre nu driva stället medan vintermörkret tränger in genom väggarna och ger upphov till nya konflikter.