Hoppa till huvudinnehåll

André Linman

 • I dokumentären Like a rockstar växer André Linman upp mitt i strålkastarljuset

  14.11.2017 X3M
  André Linman började sin artistkarriär som sångare i bandet Sturm und Drang. Nu sjunger han allt från kärleksballader till finsk pop i tävlingen Tähdet tähdet.
 • André Linman: Rockstjärna redan som femtonåring

  03.07.2017 Österbotten
  När André Linman var femton år var han ledsångare i bandet Sturm und Drang som slog igenom nästan över en natt. I hans sommarprat får vi höra om hur det är att vara tonåring och internationell rockstjärna som spelar för 40 000 människor i en arena.
 • Här är Vegas sommarpratare 2017

  06.06.2017 Vega
  Vad ångrar Andy McCoy mest av allt? Vems förfäder har översatt världslitteraturen till finska? Vad ska hända med Gullkrona i framtiden? Och hur gick det till när Stefan Ingves räddade Indonesiens ekonomi? Vegas sommarpratare bjuder på spänning och kuriosa, varje sommarvardag klockan 10:03 och 18:03.
 • Från rockstjärnor till kockstjärnor

  19.11.2014 Titta och lyssna
  André Linman och Jesper Welroos i Sturm und Drang besökte Efter Nio för att tillreda en utsökt risotto. Gruppen är för tillfället aktuell med dokumentären Like A Rockstar, med premiär 20.11.
 • Sturm und Drang - hela resan

  17.11.2014 Yle Fem
  Tragikomisk berättelse om metallbandet Sturm und Drang från Vasa. Vad händer med unga tonårspojkar då man blir berömd snabbt utan att vara mogen för det? Vad händer när både närmiljön och skivbolaget blundar och trycker på gasen i jakten på ära och berömmelse?
 • Resan blev en ögonöppnare

  06.05.2014 Österbotten
  Musikern André Linman har hela sitt liv hört morfar Bengt Siléns berättelser om hjälpresorna till Litauen. Först när han själv åkte med förstod han vidden av det hela och vilken skillnad insatserna gör.
 • Fotboll med bröderna Linman

  07.04.2014 X3M
  Den här gången är det bröderna Linman som ställer upp i vår serie Syskonkärlek. Vem gör mest mål i FIFA? Fotbollsnörden eller spelnörden?