Hoppa till huvudinnehåll

maskeraddräkter

 • Det ultimata valborgspysslet à la BUU för hela familjen!

  28.04.2018 Barn

  Gör en varmluftsballongförarmaskeraddräkt.

  Kostymer och tutor hör valborg till. Men glöm de färdiga lätt överprissatta tråkprylarna som ni hittar i butiken. Följ i stället BUU-klubbens tips och pyssla era egna - det här är jubelskoj för hela familjen!

 • Nu har clownhysterin nått huvudstadsregionen – oro över synliga clowndräkter i affär

  19.10.2016 Huvudstadsregionen

  Clowner skrämmer i Gamlas, Forsby, Tusby och Träskända.

  Skrämmande clowner har setts på flera håll i huvudstadsregionen. I Tusby har clowner och grisar utrustade med bobollsträn skrämt barn på tisdag kväll.

 • Halloween - en kärleksförklaring

  07.11.2015 Utrikes

  Halloween i USA är mycket mer än bara "Bus eller godis".

  Förra veckan firade vi Halloween här i USA. Innan jag flyttade till New York hade jag en ganska ambivalent inställning till de amerikanska Halloweentraditionerna. Ett drygt år senare är jag såld - jag älskar Halloween.

 • Reporter får Halloweensminkning

  31.10.2014 Östnyland

  Halloween till ära spökar reporter Erica Vasama ut sig med hjälp av den professionella maskören Meiju Kivikoski och hennes kollega Merili Villak-Keskimäki. Följ med förvandlingen från skönhet till odjur!

 • Enkla och snabba utklädningskläder

  15.04.2014 Hobby och hantverk

  Maskerad på dagis, temafest på jobbet eller utklädningskostymer till skolan eller födelsedagsfesten. Här kommer flera olika tips på väldigt enkla kostymer du kan göra själv utan att behöva sy ett enda stygn och enbart av material du hittar hemma i garderoben.